bradilko Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 25 minutes ago, Mos said: Ja bih voleo da Miloje napravi karijeru. Skoro ga slušah kod Kuzme i Luke, mozak šljaka ko satić. Taman će i tamo da nahvata iskustva. Bilo bi fino da ima selektorsku žicu, ali slaba vajda. ma kakav on. nije on kalibar. zna cake, cita mnogo ali nema licnost. npr ne daj boze da mi dodje u partizan. pre bih pozeleo canka nego miloja. 1
Jimmy Kowalski Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Ja tipujem da ce Sale Obradovic biti. Nekako je i red da se oproba, dosta dugo je jedan od kandidata, ali nikad nije pao izbor na njega.. 1 1
goofs Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Italija - Francuska - Slovenija - Grcka ili Hrvatska - Litva - Grcka - Slovenija I nije neka razlika 1
Hele Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Ruku na srce, mi smo dobili 5 tekmi zajebancije, red je da se malo ozbiljnije igra sad.
Jimmy Kowalski Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 E Laki, budi drug pa daj svoj predlog buduceg selektora, da se i mi ostali malo smejemo..
fancy claps Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 ma za selektora je najmanje vazno da je dobar sa igracima i laptopovima. i da zna znanje. svaki pomocni zna znanje. el moze neko da zamisli miloja koji da se unese papalukasu u facu na prvom treningu, pocepa kosulju i kaze pucaj ovde picko, pucaj? ili da posece teoa sa spiska i tako unisti kult reprezentacije za vjek vjekova? naravno da ne. za selektora mora licnost. mora neko sa zicom. ko zna prsa u prsa.
Frank Pembleton Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Ovaj reče da je Nedović out do kraja prvenstva?!? ... Shiit has hit the fan
Profesionalac Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovaj reče da je Nedović out do kraja prvenstva?!? ... Shiit has hit the fan 99% Ruptura mišića lista.
Rumpelstiltskin Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Kod pičke ćelave 3/4 je bila grom. Kod Karija obratno. So far ..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Defunctus Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Raspored u eliminacionoj fazi nam je Pop Milovski, na najtvrdje idemo sance, na najljuce gradske zlice, pa ako bi poginuli da poginemo od junaka.
Timmi Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Italija je najgori autsajder kog možeš da dobiješ. Biće baš zajebano. 3
lord_s Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Nego kad ce tema, ako su dosadasnji protivnici inspirisali materijala za par pocetnih stranica, zabari su nepresusni izvor 2
NevenMan Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 13 minutes ago, Timmi said: Italija je najgori autsajder kog možeš da dobiješ. Biće baš zajebano. Litvanci su svakako teza ekipa od ovih 4plasiranih Inace, u Garbage time danas zadnja cetvrtina Italija- GBR 23-2
Recommended Posts