Joe D Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 za milutinova se nada da ce da igra, za marinkovica se nada da ce se prikljuciti... nista ovo ne valja, mi umesto da hvatamo zalet, ne mozemo da se skrpimo za trening, bitni igraci treba da nam se vracaju u ritam u eleminacionim utakmicama, i tako, standardna sranja.
Heaviside Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Trenirao je Milutinov normalno pa su bar imali za 5 na 5. Deluje mi da se on vratio skroz. Za Vanju mi deluje da neće igrati sutra. Baš kratka rotacija spolja bez Vanje i Nemanje. Trojica igrača za dve pozicije.
Ratamahatta Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Moze i Deda da pokrpi tu Sreca u nesreci sto je Nedovic, svaki put kad Vasa padne i Lucic juce govno mi se smrzne 1
Heaviside Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 To jes, igrao čovek od 1 do 5. Čuvao ga matori za sutra Za Lučića sam se preznojio, a videlo se da ni Kariju nije svejedno. Vanjina pauza deluje dugo zbog velikog broja utakmica, ali se radi o nekoliko dana. Tokom sezone ne bi primetili da mu je nešto bilo. Samo da ga nije izmorilo totalno, a ne bi trebalo da bude problem da se napuni infuzijama ako je stvarno obični stomačni virus u pitanju. /jedem govna, pojma nemam o medicini/ 1
cedo Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 35 minutes ago, Plajvi said: Moze i Deda da pokrpi tu Sreca u nesreci sto je Nedovic, svaki put kad Vasa padne i Lucic juce govno mi se smrzne e ovo ... 1
MiddleClass Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Danas je tacno 20 godina otkad smo ukrali Argentini zlatnu medalju u Indijanopolisu... i kao sto se Hrvati nikad nisu vratili na postolje sa kog su sisli, ni mi se posle toga nismo okitili zlatom. 3 2
Joe D Posted September 8, 2022 Author Posted September 8, 2022 precizinije, niste se ni vi vratili na postolje. ko vas terao da napustate drzavu, jbg. 2 4 1
Musky Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Nemojte više po Nedari...kopao je da udje u selekciju...inače je ultra disciplinovan po pitanju treninga, sportskog života, ishrane...nažalost prečesto i rehabilitacije. Njegovi procenti u Panati i Armaniju su i dalje top level...dečkonja je retka zverka kada je zdrav i operativan. Ako se nekom donekle može zameriti to je Kariju na preuzetom riziku...al jebi ga sad. Dva su sveta šta može pružiti Nedara u napadu pa i organizaciji istog u odnosu na Dobrića...posebno kada ubaci u reli mod a protivnik nema odgovor na taj skilset. Najveći naš peh ove selekcije...čak sada i ispred Tea i Bjelice je Avram...zubima je grizao u kvalifikacijama, izgledao je ozbiljnije kod Pešića nego kod Žoca i njemu je kao i Bogdanu sada najteže. Sa takvim parom kombo bekova matori bi mogao da vrši rotacije kao iz šešira...kog god da izvuče...šarke lete.Gudurić da stavi prst na čelo...jer je u klubskoj karijeri bukvalno rodjen pod srećnom zvezdom...čak je i kod Kokoškova po povratku u Fener imao neopravdano važnu ulogu i jaku minutažu i prenosio loptu u svim tesnim završnicama...uzimao bazer bitere. Pefiju, repki i svima nama Gudurić sada dodje baš...i ja verujem da će se ako i kada ustreba u njemu probuditi taj mudonja kojeg prizivamo. Kontinuitet nikada nije bio njegova glavna odlika ali mora se priznati da treneri vole i žele takve igrače...jer je niz impresivan.Ova, do sada, iskreno opravdana fama o fanatičnom izgaranju hrvata protiv Srbije...sa Pefijevom selekcijom i postavljenom igrom ima najmanje prostora za skepsu. Tačno treba cela ekipa da ceremonijalno nagrdi lice noktima ako ih sa ovim potencijalom, vajbom i naletom koji imamo izbace hrvati sa prvenstva. Nou ekskjuz... 1
Hele Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Kad smo kod nase velike pobede protiv Argentine, jel Bodiroga definitivno nece da bude trener? Cenim da bi bio idealan selektor.
*edited by mod Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 minute ago, Hele said: Kad smo kod nase velike pobede protiv Argentine, jel Bodiroga definitivno nece da bude trener? Cenim da bi bio idealan selektor. Pa do sad se nije aktivirao, teško da će i od sad kada je uspeo da dodje do prilično visoke funkcije u EL.
Hele Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Jasno sve, samo se ne secam da sam ikada igde bilo sta procitao o tome sto mi je malo cudno. Mozda malo odmara po foteljama pa ce se aktivira 🤣 U svakom slucaju, da se podsetimo 1
Joe D Posted September 8, 2022 Author Posted September 8, 2022 11 minutes ago, *edited by mod said: Pa do sad se nije aktivirao, teško da će i od sad kada je uspeo da dodje do prilično visoke funkcije u EL. nije uspeo
Recommended Posts