*edited by mod Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Ako su tačne informacije, svakako smo mi bolje prošli nego Turci bez Larkina i Grci bez Dorsija.
Popular Post Ratamahatta Posted September 7, 2022 Popular Post Posted September 7, 2022 (edited) 45 minutes ago, bradilko said: jebote kad bi nasao trenere gudurica ne bih im bio bas naklonjen Edited September 7, 2022 by Plajvi 1 17
Joe D Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 37 minutes ago, bradilko said: jebote kad bi nasao trenere gudurica ne bih im bio bas naklonjen radonja, zeljko, sale, verujem da mozes do svih da dodjes ako se potrudis
bradilko Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 6 minutes ago, Joe D said: radonja, zeljko, sale, verujem da mozes do svih da dodjes ako se potrudis onda je decko ne bas prepametan. evo vidimo da je imao najbolje trenere a opet toliko suvisnih poteza..
lord_s Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 9 minutes ago, *edited by mod said: Ako su tačne informacije, svakako smo mi bolje prošli nego Turci bez Larkina i Grci bez Dorsija. Sta je sa Dorsijem?
Joe D Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 Just now, bradilko said: onda je decko ne bas prepametan. evo vidimo da je imao najbolje trenere a opet toliko suvisnih poteza.. nisu ni oni, izgleda. inace ne bi igrao.
bradilko Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 1 minute ago, Joe D said: nisu ni oni, izgleda. inace ne bi igrao. nekom ne pomazu ni najbolji treneri. koliko moze a koliko pruza to je vec njegova prica. selekcija poteza mu je kriminalna. to je vec stvar njegove inteligencije i strahova.
*edited by mod Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 4 minutes ago, lord_s said: Sta je sa Dorsijem? Typo, mislio sam na Tobija.
Joe D Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 (edited) ^^ razumem, verujem da ces im biti nenaklonjen kad ih vidis, kako si rekao. Edited September 7, 2022 by Joe D
Ratamahatta Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 (edited) @bradilko Iracionalnih strahova Pogledaj samo sta je ubacivao a sta nije u ovih nekoliko tekmi Ovo sto je dao, mozda bi jos samo Jokic dao, ovo sto nije hteo da uzme da puca ili sto krece uvek na ulaz u pogresnu stranu... Bar nisam video da je sad napravio kretensku nesportsku u kontri, to mu je bio najveci ™. Nisam gledao protiv Ceske i delove jucerasnje tekme, mozda je i to uradio opet Edited September 7, 2022 by Plajvi
bradilko Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, Joe D said: razumem, verujem da ces im biti nenaklonjen kad ih vidis, kako si rekao. to sam rekao jer mi je neverovatno da neki igrac sa toliko godina donosi takve glupe odluke u napadu i odbrani. no kad si ti pokusao da ga mediokritetski tj bratski opravdas onda je jasno da decku nema pomoci. nije ni prvi ni poslednji kao sto i tebi nije ni prvi a verujem ni poslednji put da pokusavas da budes cinican ili pametan
Joe D Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 to si rekao jedino zato sto nemas pojma o cemu pricas
Hele Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 14 minutes ago, *edited by mod said: Typo, mislio sam na Tobija. Kako, bre, typo 🤣
*edited by mod Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 1 minute ago, Hele said: Kako, bre, typo 🤣 Gledam Slovence a mislim na Grke
goofs Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Kaze Curry da ima neke nade za Nedovica, kao nije duboka ruptura
Recommended Posts