September 7, 20222 yr Ako su tačne informacije, svakako smo mi bolje prošli nego Turci bez Larkina i Grci bez Dorsija.
September 7, 20222 yr Popular Post 45 minutes ago, bradilko said: jebote kad bi nasao trenere gudurica ne bih im bio bas naklonjen Edited September 7, 20222 yr by Plajvi
September 7, 20222 yr Author 37 minutes ago, bradilko said: jebote kad bi nasao trenere gudurica ne bih im bio bas naklonjen radonja, zeljko, sale, verujem da mozes do svih da dodjes ako se potrudis
September 7, 20222 yr 6 minutes ago, Joe D said: radonja, zeljko, sale, verujem da mozes do svih da dodjes ako se potrudis onda je decko ne bas prepametan. evo vidimo da je imao najbolje trenere a opet toliko suvisnih poteza..
September 7, 20222 yr 9 minutes ago, *edited by mod said: Ako su tačne informacije, svakako smo mi bolje prošli nego Turci bez Larkina i Grci bez Dorsija. Sta je sa Dorsijem?
September 7, 20222 yr Author Just now, bradilko said: onda je decko ne bas prepametan. evo vidimo da je imao najbolje trenere a opet toliko suvisnih poteza.. nisu ni oni, izgleda. inace ne bi igrao.
September 7, 20222 yr 1 minute ago, Joe D said: nisu ni oni, izgleda. inace ne bi igrao. nekom ne pomazu ni najbolji treneri. koliko moze a koliko pruza to je vec njegova prica. selekcija poteza mu je kriminalna. to je vec stvar njegove inteligencije i strahova.
September 7, 20222 yr Author ^^ razumem, verujem da ces im biti nenaklonjen kad ih vidis, kako si rekao. Edited September 7, 20222 yr by Joe D
September 7, 20222 yr @bradilko Iracionalnih strahova Pogledaj samo sta je ubacivao a sta nije u ovih nekoliko tekmi Ovo sto je dao, mozda bi jos samo Jokic dao, ovo sto nije hteo da uzme da puca ili sto krece uvek na ulaz u pogresnu stranu... Bar nisam video da je sad napravio kretensku nesportsku u kontri, to mu je bio najveci ™. Nisam gledao protiv Ceske i delove jucerasnje tekme, mozda je i to uradio opet Edited September 7, 20222 yr by Plajvi
September 7, 20222 yr Just now, Joe D said: razumem, verujem da ces im biti nenaklonjen kad ih vidis, kako si rekao. to sam rekao jer mi je neverovatno da neki igrac sa toliko godina donosi takve glupe odluke u napadu i odbrani. no kad si ti pokusao da ga mediokritetski tj bratski opravdas onda je jasno da decku nema pomoci. nije ni prvi ni poslednji kao sto i tebi nije ni prvi a verujem ni poslednji put da pokusavas da budes cinican ili pametan
September 7, 20222 yr 14 minutes ago, *edited by mod said: Typo, mislio sam na Tobija. Kako, bre, typo 🤣