Dankan Ajdaho Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 22 minutes ago, Filozof manijak said: Jel zna ko šta je sa Vanjom? Usrao se. E sad, ne znam da li je to eufemizam za koronu ili je stvarno neku crevnu zarazu pokupio. 1
goofs Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 7 minutes ago, keitel said: Iz moje perspektive ovo je već druga selektorova pogrešna odluka (Davidovac/Kuridža) zbog koje mi se navukao crv sumnje oko rezultata na ovom prvenstvu. Sta je greska oko Kuridze i Davidovca? Kuridza igra prekomerno jer nema Milutinova, kad se ovaj vrati MJK ce se svesti na 10ak minuta riljanja na 4ci.
Have_Fun Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 6 minutes ago, Milošica said: Jebote, svaka cast Kalini kako se suzdrzao da ne prsne od smeha 4 1
keitel Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, goofs said: Sta je greska oko Kuridze i Davidovca? Kuridza igra prekomerno jer nema Milutinova, kad se ovaj vrati MJK ce se svesti na 10ak minuta riljanja na 4ci. Juče Davidovac nije ulazio u igru, izgubili smo člana rotacije tu. Ristić svakako neće ulaziti više u igru, tako da smo odjednom dosta tanki pod košem. Inače, sve što igra Kuridža može i Davidovac, ali obrnuto ne važi.
Joe D Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 ako neko vise precenjuje davidovca od navijaca zvezde, to su navijaci partizana. 4
Milošica Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, Joe D said: ako neko vise precenjuje davidovca od navijaca zvezde, to su navijaci partizana. Razumi nas 3
goofs Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Meh, kad bude bili ono najgore mi cemo igrati sa 8 igraca - prva petorka sa Vanjom, Jaramaz, Milutinov i Gudra. MJK i Davidovac su tu marginalni, mislim da je u krajnjem ishodu nebitno koji od te dvojice ce biti upotrebljiv. Nedovic bi bio 9ti, steta za povredu, generalno nismo imali bas srece sa povredama u ovom ciklusu.
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 jbt nije mi jasno da neko dogura tako daleko u profesionalnom sportu sa tako svilenim telom ništa, cepamo dalje tu je jare da pokrpi gde zafali 1
Meduzalem Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 33 minutes ago, Geo said: Zamene povredjenih nisu moguce? Niko ne odgovori pa da pitam i ja...
copkillah Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 22 minutes ago, Have_Fun said: Jebote, svaka cast Kalini kako se suzdrzao da ne prsne od smeha pobednik kamenih faca lagano! 1 1
Jimmy Kowalski Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 25 minutes ago, Have_Fun said: Jebote, svaka cast Kalini kako se suzdrzao da ne prsne od smeha Da, to se bas videlo u prenosu, s tim sto sam ja (kao i svi verovatno) mislio da je to zbog skandiranja, a ne zbog reakcije ovog novinara.. 1
bradilko Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 jaoj kakva steta za nedovica pesic mu je dao novu ulogu, da se ubacuje bez gnjavljenja lopte i ceka pas od jokica, micica, kalinica.. opako oruzje smo izgubili pored njegovog uobicajenog arsenala gde je mogao 1na 1 ili da opali za tri na par nacina. nama mora da se pridodaju guduric ili marinkovic. bez njih dzaba igra jokica i micica pa i kalinica. lucic mora vise da se ubacuje i ceka pas od jokica. sinoc me iznervirao neko od nasih. krene unutra i krije se iza igraca i ceka pas od jokica. pa idi ispred igraca jebote i na kos a ne od kosa kao guduric. jebote kad bi nasao trenere gudurica ne bih im bio bas naklonjen 1
Recommended Posts