theanswer Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, MiddleClass said: A nije mu Teo valjao... Jbni smarač 1 1
Heaviside Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Šteta baš, dobar je bio na poslednje dve. Delovalo je da je mogao da pruži ozbiljan doprinos. Sa Marinkovićem ko zna šta je...Gudura još nije proigrao, a sada će mnogo zavisiti od njega.
fancy claps Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 3 minutes ago, MiddleClass said: A nije mu Teo valjao... +1 ja kao relativno ozbiljan covek ne verujem u kosarkaske bogove i slicne karme, ali nazalost kosarkaske bogove ne zanima u sta ja verujem. nece se ovo dobro zavrsiti. 1 15
Milošica Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 (edited) 1 minute ago, fancy claps said: +1 ja kao relativno ozbiljan covek ne verujem u kosarkaske bogove i slicne karme, ali nazalost kosarkaske bogove ne zanima u sta ja verujem. nece se ovo dobro zavrsiti. I zato su kosarkaski bogovi kaznili Nedovica... Edited September 7, 2022 by Milošica
Filozof manijak Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Nije ovo ništa neočekivano, verujem da je većina ovde i očekivala ovakav razvoj situacije sa Nedovićem. Samo je bilo pitanje koliko će utakmica odigrati pre nego se povredi. Ostaju nam Gudurić i Marinković(?). Jel zna ko šta je sa Vanjom? 1
fancy claps Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 3 minutes ago, Milošica said: I zato su kosarkaski bogovi kaznili Nedovica... e, stani. da se razumemo, ja nisam ovde drveni advokat kosarkaskih bogova. oni su osvetoljubivi, sitnicavi i selektivni. to je poznato. ne opravdavam njihovo ponasnaje, stavise najostrije osudjujem. 1
Popular Post Heaviside Posted September 7, 2022 Popular Post Posted September 7, 2022 Nemojte nikada potezati karmu kod povreda, stvarno je...degutantno. Nedoviću otišao mišić, em je svilen em je u poslednjem trenutku dobio status dovoljno spremnog igrača, a nespremnost ili premorenost su glavni razlozi za ovakve povrede. 13
Boujee Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 11 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ja ne bih, čovek je takav kroz čitavu karijeru, to mu je ™. Pa prva asocijacija na njega je "povređen". Amaterčina, pun mi ga je kofer 1 2
Popular Post Heaviside Posted September 7, 2022 Popular Post Posted September 7, 2022 Koliko ste gadni kada meni dođe da branim igrača koga ne volim uopšte, da ne upotrebim neki teži izraz. Bog ga kaznio, amaterčina raspala... Čovek dao sve od sebe, konačno prestao da divlja, hteo da igra nedovoljno spreman i selektor je prihvatio taj rizik. Kao da je hteo da se povredi jbt. 12 1
ronin Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Pa jel možemo bez njega do zlata sve mu jebem?!? 1
Geo Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Zamene povredjenih nisu moguce? Znam da sam citao da su neke reprezentacije otputovala sa tipa 15 igraca ali mozda su ih katovali pred sam povetak, nagadjam ….
keitel Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Mislim da niko ovde nije očekivao od Nedovića da bude faktor x u odlučujućim utakmicama. S obzirom da mu ni status vodonoše ne leži, uz njegov zdravstveni karton, logično da bi Dobrić imao više smisla. Iz moje perspektive ovo je već druga selektorova pogrešna odluka (Davidovac/Kuridža) zbog koje mi se navukao crv sumnje oko rezultata na ovom prvenstvu.
Recommended Posts