September 7, 20222 yr Razmisljam koji je smor da si Nedoviceva zena. Ta mora jadna paziti u krevetu, ako se malo zaigra, ovaj ce se povredi 😔
September 7, 20222 yr Debeli još nije pričao sa novinarima od one izjave. U 10 marke da je to bio jedan od uslova da igra
September 7, 20222 yr Ako sam dobro izračunao, Ukrajina može da nam upadne ako ih Hrvati dobiju 18+ razlike(naravno i da mi dobijemo Poljsku a Italija V. Britanija) Inače, više bih voleo da nam dođe Italija, sa Hrvatima se nikad ne zna, imaju dobre igrače i nemaju šta da izgube protiv nas, svi bi očekivali poraz.
September 7, 20222 yr Author u ovom trenutku sa ovim bolestima i povredama, ne svidja mi se ko god da dodje.
September 7, 20222 yr Ima li nekih vesti o stanju Nedovića i Lučića? Jel Nedović obnovio povredu zbog koje je propustio one utakmice pre prvenstva?
September 7, 20222 yr 35 minutes ago, Filozof manijak said: Ima li nekih vesti o stanju Nedovića i Lučića? Jel Nedović obnovio povredu zbog koje je propustio one utakmice pre prvenstva?
September 7, 20222 yr Jebo nas Nedović da nas jebo, svaki put pomisliš da bi mogao da izgura prvenstvo i svaki jebeni put se povredi Edited September 7, 20222 yr by Boujee
September 7, 20222 yr 3 minutes ago, Boujee said: Složio bih se sa ovim upisom. Ja ne bih, čovek je takav kroz čitavu karijeru, to mu je ™. Pa prva asocijacija na njega je "povređen".