Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Aco znae

Bio je bolji kad je coinovao na bazi kurca

• Haha 1
  • Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

Mučimo se mi i sa Italijanima uvek, a i bolji su od Hrvata. Sa Hrvatima jeste stres ali dobijemo uvek. I treba nam malo stresa pred teške utakmice. Al ipak daj Ukrajinu ako mene pitaš.

• +1 1
Posted

Хрвати колико год били канта (а канта су) против нас ће одиграти меч године. Волио бих да их избјегнемо у 1/8 чисто због тог притиска који момцима не треба. Али реално газимо и њих и Украјинце и Италијане, небитно.

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Potonje zlato smo osvojili prije 20 godina. Pesic je bio izlapio i tada za ppp. Nema zime ko god bio protivnik...

Tad je izlapeo kao Knjaz Milos na 45 stepeni

Posted
7 hours ago, James Marshall said:

odličan snimak, taman ovo malo žala što mi je ostalo što su se ovako bezveze oprostili od njega da mi iščili, da mogu s mirom da nastavim da podržavam ove momke što su otišli sa ovim selektorom, bez ikakvih ŠBB KBB misli

Tako da će najbliže istini biti da je Teo nogiran jer je hteo da uvodi svoja pravila.

1 hour ago, Joe D said:

jel ovaj skandirao jagoda kuridzic?

NOGAMA KURIDŽA NOGAMA

Posted
11 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Хрвати колико год били канта (а канта су) против нас ће одиграти меч године. Волио бих да их избјегнемо у 1/8 чисто због тог притиска који момцима не треба. Али реално газимо и њих и Украјинце и Италијане, небитно.

Hrvati su trenutno toliko kanta i toliko su im bitni igrači van svake forme da se po prvi put ne plašim njih. Zgazili bi ih 20 razlike, ali da vidimo da oni prvo grupu prođu. 

• +1 1
Posted

da, jbt, ja sve gledam ko da je krug sa UKR krug za 3,4 i 5 

Posted
11 hours ago, Joe D said:

jel ovaj skandirao jagoda kuridzic?

received_1284547415681797.jpeg

Posted
14 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

zabole me Jagodic ko ce da dodje u 1/8

mi ako igramo posteno, jedino nas Grcka moze dobiti... ako odigramo ko govna, svejedno opet ko nam protivnik 

• +1 1
Posted
46 minutes ago, freakns said:

mi ako igramo posteno, jedino nas Grcka moze dobiti... ako odigramo ko govna, svejedno opet ko nam protivnik 

A kako stvari stoje njih nema do finala. 

Posted
1 hour ago, freakns said:

Pa da ali ima i lakših puteva do titule od hrvatska/italija - francuska - Slovenija - grčka

• +1 1
Posted

Igraćemo mi sigurno pošteno, ali četiri utakmice na ispadanje nije uopšte malo i može loš dan da se namesti. Definitvno nije svejedno da li te je stao šut protiv Ukrajine ili protiv Italije.

Nama inače može i Slovenija da naleti već u 1/4f. Francuzi vode 10 razlike protiv Bosne, verujem da dobijaju, a Slovenci mogu čak i da ispadnu ako izgube od Nemačke i Francuske (krug slo, lit, bih).

• +1 1
Posted

ne mogu da ispadnu zato sto su u plusu u tom krugu