Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Luka Pavićević pronašao i treći oblik kako se izgovara  Davidovac :D

Kako, David Ovac? :Jova:

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted
8 minutes ago, Ted said:

daj hrvate to je sigurica 

Pokusavam da shvatim cega se tacno pribojavaju pojedini, vezano za eventualni duel sa njima.
Jedino sto mi pada na pamet je teorija velikih brojeva, u fazonu "moraju nas jednom dobiti, mozda je to bas ovaj put".

• +1 1
Posted

Nije dovoljno velik broj još

Posted
1 minute ago, Where is Jessica Hyde said:

Pokusavam da shvatim cega se tacno pribojavaju pojedini, vezano za eventualni duel sa njima.
Jedino sto mi pada na pamet je teorija velikih brojeva, u fazonu "moraju nas jednom dobiti, mozda je to bas ovaj put".

svaki mec protiv njih mi je skratio zivot. uvek smo apsolutni favorit, i nikad ne odigramo kako treba.

• +1 6
Posted
Just now, Joe D said:

svaki mec protiv njih mi je skratio zivot. uvek smo apsolutni favorit, i nikad ne odigramo kako treba.

2001 je bila laganica u Turskoj, 1997, 2010 i 2016 pakao. Tri grozne utakmice.

• +1 2
Posted
Just now, Nikodije said:

2001 je bila laganica u Turskoj, 1997, 2010 i 2016 pakao. Tri grozne utakmice.

cak i prijateljske su vecito hrkljus.

Posted

U Riu na guzove, ali se ne secam vise jasno sta se zbilo. Poluvreme egal, u trecoj smo poveli 10-15 na strong difens i trenzisn ofens i onda je Babo poceo da puni i na kraju debeli resio bacanjima. Je l' Bogdan bese ispao zbog 5 licnih ili Pefi ili obojica? Nismo mogli da odbranimo ovog celu cetvrtinu 

Posted

Potonje zlato smo osvojili prije 20 godina. Pesic je bio izlapio i tada za ppp. Nema zime ko god bio protivnik...

• +1 2
Posted (edited)

gubili smo prvo, onda su markovic i kalinic zakljucali odbranu i bogdan ispogadjao, pa smo ih vratili u igru u poslednjih nekoliko minuta. jokic vezao 4 bacanja za pobedu.

Edited by Joe D
  • +1 2
Posted

koji će nam to krasni, daj samo protivnike gdje imamo čiste košarkaške račune, ništa Litvanija, ništa Turska, ništa Hrvatska, pa bogme ni BiH, daj ove neke što smo s njima igrali najobičnije moguće sportske susrete, nikakve osvete za 95. i ostala sranja. 

• +1 4
Posted

ja nešto imam osećaj da bi ih ošišali kao ove Fince.

od ovih što sam gledao do sada, voleo bih da nam se Francuzi ne nacrtaju.

• +1 1