Ratamahatta Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: Luka Pavićević pronašao i treći oblik kako se izgovara Davidovac Kako, David Ovac?
Where is Jessica Hyde Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 8 minutes ago, Ted said: daj hrvate to je sigurica Pokusavam da shvatim cega se tacno pribojavaju pojedini, vezano za eventualni duel sa njima. Jedino sto mi pada na pamet je teorija velikih brojeva, u fazonu "moraju nas jednom dobiti, mozda je to bas ovaj put". 1
Joe D Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 1 minute ago, Where is Jessica Hyde said: Pokusavam da shvatim cega se tacno pribojavaju pojedini, vezano za eventualni duel sa njima. Jedino sto mi pada na pamet je teorija velikih brojeva, u fazonu "moraju nas jednom dobiti, mozda je to bas ovaj put". svaki mec protiv njih mi je skratio zivot. uvek smo apsolutni favorit, i nikad ne odigramo kako treba. 6
Nikodije Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Just now, Joe D said: svaki mec protiv njih mi je skratio zivot. uvek smo apsolutni favorit, i nikad ne odigramo kako treba. 2001 je bila laganica u Turskoj, 1997, 2010 i 2016 pakao. Tri grozne utakmice. 2
Joe D Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 Just now, Nikodije said: 2001 je bila laganica u Turskoj, 1997, 2010 i 2016 pakao. Tri grozne utakmice. cak i prijateljske su vecito hrkljus.
Ratamahatta Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 U Riu na guzove, ali se ne secam vise jasno sta se zbilo. Poluvreme egal, u trecoj smo poveli 10-15 na strong difens i trenzisn ofens i onda je Babo poceo da puni i na kraju debeli resio bacanjima. Je l' Bogdan bese ispao zbog 5 licnih ili Pefi ili obojica? Nismo mogli da odbranimo ovog celu cetvrtinu
MiddleClass Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Potonje zlato smo osvojili prije 20 godina. Pesic je bio izlapio i tada za ppp. Nema zime ko god bio protivnik... 2
Joe D Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 (edited) gubili smo prvo, onda su markovic i kalinic zakljucali odbranu i bogdan ispogadjao, pa smo ih vratili u igru u poslednjih nekoliko minuta. jokic vezao 4 bacanja za pobedu. Edited September 5, 2022 by Joe D 2
James Marshall Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 koji će nam to krasni, daj samo protivnike gdje imamo čiste košarkaške račune, ništa Litvanija, ništa Turska, ništa Hrvatska, pa bogme ni BiH, daj ove neke što smo s njima igrali najobičnije moguće sportske susrete, nikakve osvete za 95. i ostala sranja. 4
Ted Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 ja nešto imam osećaj da bi ih ošišali kao ove Fince. od ovih što sam gledao do sada, voleo bih da nam se Francuzi ne nacrtaju. 1
Recommended Posts