Hele Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 11 hours ago, cartman said: Znaci da je Kovid i da je i dalje pozitivan Sleteo je i zdrav je u potpunosti. 1
pbg12345 Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 10 hours ago, Hele said: lako je pogadjati na malinine asistencije 1
Joe D Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 steta sto ih je retko ko dobijao dok je igrao 1 2
cartman Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 33 minutes ago, Hele said: Sleteo je i zdrav je u potpunosti. Ovo je odlicna vest! Treba nam zdrav Milutinov da malo terorise rezervne petice
Geo Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Bolje sto je pauzirao ove dve utakmice, kod njega je veliki procenat neke glupe povrede na recimo nekih 7-10 utakmica u nizu .... (pljuc pljuc pljuc ....)
MiddleClass Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Opa, Teo novim klipom minira reprezentaciju. Baja mu pjeva na uvo Svetislave dodji nam do klupe... Nadam se da ne radi internet u hotelima po Ceskoj i Njemacoj
Hele Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Samo mirno i poverenje u Karija. Zna sta radi sve vreme. I pokazace se da je bio u pravu za sve. 1
*edited by mod Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 34 minutes ago, MiddleClass said: Opa, Teo novim klipom minira reprezentaciju. Baja mu pjeva na uvo Svetislave dodji nam do klupe... Nadam se da ne radi internet u hotelima po Ceskoj i Njemacoj Šta je dotični do sad radio sem što je bio profesionalni brat? A rekao bi da će čovek sa njegovim nedavnim problemima biti oprezniji po pitanju javnog izražavanja neuzvraćenih želja kojih se tiču dupeta i muda... 1
Joe D Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 just porodica istaknutog srpskog sportiste things 1
jezovuk Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 13 hours ago, Dankan Ajdaho said: Kod Gudurića je trenutno najveći raskorak između očekivanja i onog što pokazuje na parketu, uz Nedovića. Gomila gluposti, nerezonskih poteza i pogubljenosti. Ovo nije baš sasvim tačno. Ja od Nedovića ništa nisam očekivao. 4
napadaj Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 2 hours ago, MiddleClass said: Opa, Teo novim klipom minira reprezentaciju. Baja mu pjeva na uvo Svetislave dodji nam do klupe... Bagra 1
Ratamahatta Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 (edited) Neteo vise lici na Teoa nego Teo Edited September 5, 2022 by Plajvi 1
James Marshall Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 odličan snimak, taman ovo malo žala što mi je ostalo što su se ovako bezveze oprostili od njega da mi iščili, da mogu s mirom da nastavim da podržavam ove momke što su otišli sa ovim selektorom, bez ikakvih ŠBB KBB misli 5 1
James Marshall Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 ja vidio na sajtu sarajevskog Oslobođenja
Recommended Posts