Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Plajvi said:

Petruš, Rile, Boriša i ne znam ko još, jesu ozdravili Bjel'ca i Nedović?

Kapiram ili MJK ili Marinković 

Na osnovu čega ti je Deda pre njih (Vanja i MJK)? Ne bih rekao.

Sve sugeriše da će Nedović i Bjelica ići.

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

Nemam pojma subjektivan sam tu, ja bih Dedu i na mesec vodio :D a i MJK mi je gotivac

Posted

Deda stvarno deluje kao je kandidat za otpis, 0 minuta protiv Turaka, samo 3-4 protiv Grka. Kari svesno bira da igra sa Jagodicem na 4, umesto Kaline na 4 i Dede na 3. Sad, zasto je to tako, ne znam. Meni se cini da se celavi odlicno konta sa Jokicem, i da bi umeo da koristi one neocekivane pasove u reket. Mislim, ima kefalo, sigurno nije napravio karijeru na racun fizikalija i atleticizma.

• +1 1
Posted

Deda ima i kvačilo za razliku od recimo Marinkovića

Posted

a do kad je rok za spisak

Posted
33 minutes ago, Plajvi said:

Kapiram ili MJK ili Marinković 

prvi je zavrsio ovu poslednju utakmicu, drugi je bio starter. prilicno sigurno da nece niko od njih dvojice otpasti.

• +1 2
Posted

Od ovih 12 protiv Grcke i Turske otpadaju maksimalno dvojica.

Prvi lete Ristic/Petrusev. 

Drugi DeDa ili Dobric.

Posted

Davidovac je u Ljubljani odigrao vrhunsku utakmicu, samo da bi u sledećim mečevima Kuridža uzeo njegove minute. I na stranu one 2 pogođene trojke i pas za Kalinića za odlučujuću trojku, meni je komparacija njih dvojice no contest.

Ako već ide Bjelica, i Petrušev i Ristić su višak nauštrb kvantiteta na bekovskim pozicijama. Od tolikih bekova šutera valjda jedan bude u stanju da veže 2 trojke u kontinuitetu na turniru.

• +1 2
Posted

Petrušev i Ristić ispadaju sigurno jer su male šanse da ni Nedović ni Bjelica ne zaigraju, ali mora još jedan igrač da ispadne ako se obojica oporave. 

Posted

Vodiće trećeg centra, ubeđen sam

• Tužno 1
Posted
9 hours ago, Joe D said:

ne znam kakav te pickousti spopao, klubovi su ti koji pustaju ili ne pustaju igrace. 

jeste. i sponzorstvo Telekoma ili NISa daju generalni direktori/upravni odbori, ko vec... drzava tu rec ne progovara

• Haha 1
Posted

Kada nema suta i pretnje spolja, Jokic ce da isporuci svoje svakako. Ali to deluje toliko bullyball i na surovu fizicku dominaciju. Kada ga ne bi udvajali/utrajali mnogo bi tecnije isao i nas napad.

Posted
2 hours ago, Joe D said:

prvi je zavrsio ovu poslednju utakmicu, drugi je bio starter. prilicno sigurno da nece niko od njih dvojice otpasti.

Kari očito želi da ima jednog krljatora u timu, to je potpuno legitimno.

Posted
56 minutes ago, theanswer said:

Vodiće trećeg centra, ubeđen sam

Pa, ima Bjelkana. Jedino ako on ne ide. Ili misliš Bjelica plus tri petice?