Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Nešto razmišljam, nama u novembarskim prozorima bukvalno nema ko da igra. Milutinov, Deda, Kuridza, Ristić i eventialno Rebić (ne znam šta je s njim). Otprilke sledeći igrač po kvalitetu je Tasa Handsome.  

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

neverovatno vazna pobeda na vise nivoa.

• +1 3
Posted

Cenim da ce igrati svi iz Partizana i Zvezde, sto opet nije neki kvalitet koji garantuje pobede. 
Plus recimo treba namoliti Andjusica koji je onako dosta sarkasticno prokomentarisao izostavljanje sa spiska.

Posted

Jel može Teo da igra u tim prozorima? :fantom:

• Haha 3
Posted
Nešto razmišljam, nama u novembarskim prozorima bukvalno nema ko da igra. Milutinov, Deda, Kuridza, Ristić i eventialno Rebić (ne znam šta je s njim). Otprilke sledeći igrač po kvalitetu je Tasa Handsome.  
Nedović, Petrušev, Dobrić iz Zvezde, Avramović i Smajlagić iz Partizana ( nadam se da će Smajlagić da krene mnogo bolje ovu od prošle sezone). To je minimum, s tim da se nadam da će još po neko biti pušten a možda se FIBA i Uleb napokon dogovore :D

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

ne moze

interesantno da o micicevom i guduricevom eventualnom igranju odlucuju treneri rivala iz grupe. 

• +1 1
Posted
11 minutes ago, goofs said:

Cenim da ce igrati svi iz Partizana i Zvezde, sto opet nije neki kvalitet koji garantuje pobede. 
Plus recimo treba namoliti Andjusica koji je onako dosta sarkasticno prokomentarisao izostavljanje sa spiska.

Zašto misliš da će igrati Zvezdini i Partizanovi igrači kada do sada nisu? Oba kluba će igrati važne utakmice u EL kada šanse za top 8 još uvek, nominalno, postoje. 

Posted
16 minutes ago, fandorin said:

Da.

To je veliki problem.

Da nam Bajern pusti Lucica i Jaramaza, ako su oni jos tamo, preko Pesic veze...

Posted (edited)

Vec prvi sledeci krug u kvalifikacijama, mislim 10. novembra, moze puno da kaze jer ako nekako ocukamo Britance u gostima a Belgija izgubi od Osmanlija u gostima, sve odlucujemo sami.

Edited by pasha
Posted
7 minutes ago, pasha said:

Da nam Bajern pusti Lucica

Da ga slučajno ne zaboravi Trinkijeri na klupi sa 5 ličnih grešaka

• Haha 2
Posted
30 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel može Teo da igra u tim prozorima? :fantom:

ne

Posted

Ako budu išli turski EL igrači nema razloga da se Vasa ne pojavi kod nas. Teško da bi ga Ataman klupirao zbog toga. Zvezda i Partizan naravno da pošalju svakog koga treba.

Posted (edited)

uradili smo sta smo mogli u ovom prozoru, ali i dalje smo u nezavidnoj poziciji. mora se dobiti gbr u gostima, sto kaze kolega gore treba ih spaliti (czv i par) ako ne puste igrace

Edited by rock bob
  • +1 1
Posted

Milutinov je dobar igrač i u bilo kojoj reprezentaciji na svetu sem možda 3 bi igrao značajniju ulogu ali Jokić je možda najbolji igrač na svetu u ovom momentu, u svakom slučaju u top 5 i ne sme da dobija minute na uštrb Jokića. Mi imamo biti ili ne biti tekmu gde majstor sedi zakucan za klupu 8 minuta čisto, što je bilo jedno 30min prljavo. Žalim, ali to je ludilo mozga totalno. 

• +1 1