msv Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Just now, ToniAdams said: kad počinje i na kom je televizoru prenos? i ako ima neko ideju de se traži najljepši potok. 19h SK1 2
freakns Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 (edited) 3 hours ago, theanswer said: Ja baš ne vidim taj kvalitet kod Litvanaca, ali videćemo. a jel ga vidis kod Belgije? realno, ja se ne bih nikada kladio protiv Litve i Spanije. koliko god da su Spanci podmladjeni, ti momci sto su sada u repki su 20 godina gledali samo pobede. njima je samopouzdanje u nebesima. i Slovenija nema sanse da uzme tozla. njima je grupa pakao, i ako se okliznu, a lako mogu, moze da im se namesti Turska u 1/8 pa Srbija u 1/4, pa npr Francuska u 1/2 finalu... a vec ce imati 4 jebene tekme u grupi(racunam da ce Madjare lagano) EDIP: ovo je potencijalno jeli. ako se namesti ovako kostur, nece Slovenci videti polufinala Edited August 28, 2022 by freakns
harper lee Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 3 hours ago, Joe D said: bogdan bi ucinio ovu ekipu nepobedivom Bogdanov kvalitet na stranu ali tim sa njim bi bio Karijev vlazni san. U prvoj petorci osim Micica, koji je i sam krupan plej, svi preko dva metra i jaki kao konji, svi dobri do odlicni defanzivci, svi pobednicki karakteri, odlicni napadaci, nijedan se ne plasi odgovornosti i hladni su kao spricer kad treba da resavaju utakmice. A imali bismo i cistu hijerarhiju jer se zna ko je Nikola Jokic. Bas bismo bili opasna, opasna, ekipa.
Fakundo Sava Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Mislio sam da ima još samo dva meča sa Tur i Gbr SAD vidim Ima i uzvratni Pa šta se napravila ovakva frka, zezanje je tek počelo
hrkljush boys_2 Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Kako se ono zove ovaj komentator na SK, cini mi se da je radio na areni? Jedan od boljih basket komentatora.
sasha Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 (edited) 20 minutes ago, ToniAdams said: kad počinje i na kom je televizoru prenos? i ako ima neko ideju de se traži najljepši potok. http://kj.freestreams-live1.com/sk01/ cdn.livetv572.me/webplayer2.php?t=popofthestream&c=aliez-serbian101.html&lang=rs&eid=69172071&lid=1908866&ci=2027&si=3 http://lalastreams.me/lala/index.php?stream=125267864?sid=1466249 http://www.techstips.co/p/ch101.html?sport=basketball Edited August 28, 2022 by sasha 1
*edited by mod Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 5 minutes ago, Fakundo Sava said: Mislio sam da ima još samo dva meča sa Tur i Gbr SAD vidim Ima i uzvratni Pa šta se napravila ovakva frka, zezanje je tek počelo Tada ćemo igrati bez NBA igrača i ko zna ko će iz Evrope doći a ko ne. 1
arheolog1981 Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Gledam sad, u svim prozorima za Tursku je igrao Larkin iz Efesa i drugi igrači dok smo se mi patili sa drugim timom bez Micića. Jel moguće da Fiba dozvoljava takve stvari? Odnosno selektivno puštanje/nepuštanje igrača iz istog tima. Šta to znači, da će u sledećem prozoru svi iz Efesa i ostalih Turskih klubova da budu pušteni da igraju protiv nas a naši iz istih ne? To apsolutno mogu da vidim da se dešava... i već retardirane Fiba kvalifikacije ima da učini smešnim Sent from my DN2103 using Tapatalk
*edited by mod Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Ovaj mladi turski centar što Bobi treba da mu bude mentor, ne može Jokića da čuva ni lasom. 1
hrkljush boys_2 Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 6 minutes ago, msv said: Marko Vlahović Onda to nije taj, nesto sam pomijesao, imaju slican glas. Ovaj na areni cesto prenosi studentsku kosarku. Ne.mogu se sjetiti imena da me ubijes. 1
hrkljush boys_2 Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 (edited) Sa pobjedom protiv Turske kakva je situacija po pitanju plasmana.na Srbije na.WC? Inace fino peglaju odbranu za sada. Edited August 28, 2022 by hrkljush boys_2
Olimpijac Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Odbrana solidna. A Turci se ispucavaju,dosta izgubljenih lopti. Videcemo sada kada je Jokara izasao sta ce se promeniti.
zmanic Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 SAMO POBEDE, do kraja: https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/european-qualifiers 1
Recommended Posts