1n54jd3r Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Just now, Dankan Ajdaho said: Šta treba da uradimo odnosno da nam se poklopi da bi išli na svetsko? da se Fiba samospali 5
Banjo Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Ja sam kao klinac imao hronicnu povredu skocnog zgloba.. bukvalno na ulici stanem na kamen i izvrnem zglob, svaku trecu utakmicu ja izvrnem zglob... odmah dodje do otoka.. u principu nista strasno, zglob otecen i boli ujutru dok ne zagrejem nogu.. sto vise hodam bol nestaje ali otok je i dalje tu. 2-3 dana pauze i teraj dalje. Secam se da sam jednom imao bas vaznu utakmicu, da se ne hvalim sad, ja odem sa otecenim zglobom, hramljem bukvalno.. jedva sam kopacke navukao na nogu od bolova..ja se zagrevam, ne prijavljujem da me boli.. posle zagrevanja od pola sata, odigrao sam utakmicu skoro normalno, sa sve otokom.. tako je to trajalo dok na basketu na fizickom nism pokidao ligamente zgloba.. e tu vec nisam mogao na nogu mesec dana, a oporavak je trajao oko 6 meseci.. Iz mog iskustva bih rekao da Vasi nije nista.. malo su i ti vrhunski sportisti razmazeni, ili oprezni zbog karijere i miliona :) 7
Heaviside Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 1 minute ago, 1n54jd3r said: Ovi iz Denvera hvale Jaramaza i Lucu po tnjiteru. A za atmosferu na tribinama komentar da nikada nisu doziveli nesto slicno Sta bi tek rekli da dodju na euroleague kad igraju blizanci. Ili ne daj bože na finale ABA sa pražnjenjem hale
Nebojsa Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 ne secam se da sam skoro video +/- za jednog igraca/jaramaz u ovako izjednacenoj utakmici... https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/european-qualifiers/game/2508/Serbia-Greece#tab=boxscore milutinov je 1 od retkih igraca protiv kojih janis okleva da krene 1 na 1 - svaka cast! ako kalina i milutinov budu igrali odbranu kao veceras, eto nas u finalu. 1
mackenzie Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Ja sam jednom skočio sa nekog zida u klompama i isto tako izvrnuo zglob kojeg sam direktno gledao kako se izvrće pri doskoku. Najgora stvar ikada.
salerokada Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 13 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Šta treba da uradimo odnosno da nam se poklopi da bi išli na svetsko? Белгија је сада на 3:2, ми и Турци на 2:3. Требају нам победе против Британије и вероватно је довољан бољи скор против Турака. Са обе победе против Турске смо скоро сигурни (ако Белгија не изненади негде). 1
Rumpelstiltskin Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Kaze Kari za Gudurica - dobar je on, dosta dobar ovaj Guduric... posle sam ga malo zaboravio na klupi Covek pobedioc
goofs Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 15 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Šta treba da uradimo odnosno da nam se poklopi da bi išli na svetsko? Onako odokativno, da Turska i Belgija pobede sto manje utakmica. Idealno da splituju po pobedu izmedju sebe.
pasha Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 10 minutes ago, salerokada said: Белгија је сада на 3:2, ми и Турци на 2:3. Требају нам победе против Британије и вероватно је довољан бољи скор против Турака. Са обе победе против Турске смо скоро сигурни (ако Белгија не изненади негде). Koliko znam mi smo bolji u medjusobnom sa Belgijom. Mislim da Belgija ne moze dobiti kuci Grke i Turke u gostima, tako da ne bi trebalo da budu konkurent ako pobedimo Turke.
Joe D Posted August 25, 2022 Author Posted August 25, 2022 1 minute ago, pasha said: Koliko znam mi smo bolji u medjusobnom sa Belgijom. nismo. sta vise, oba puta smo izgubili.
J.R. Cash Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Jesmo bolji, 0-2. Moramo da dobijemo Tursku dva puta, da ocistimo Britance i da Belgija izgubi tri puta od Grcke i Turske.
pasha Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Just now, Joe D said: nismo. sta vise, oba puta smo izgubili. E to je vec mali problem. Ali se ipak nadam da ako ocukamo Turke ipak biti ispred. Mada...
Boujee Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Bolji smo tako što smo igubili kući sa samo 1, a u gostima sa 4 razlike. 2
Boujee Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Treba nam 5:1 u ovoj grupi i idemo dalje, da vam sačuvam bateriju na digitronu. Dakle pobeda protiv TR ili GR u gostima, a ovo ostalo se podrazumeva.
Milošica Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 1 hour ago, Heaviside said: Koji Mile? Dodik. Bio je pored terena.
Recommended Posts