freakns Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 posle ove dve tekme u Dojcland, men se cini da bi mi sasvim fino izgledali sa 10 drvoseca koji ce da riljaju ko ludi u odbrani jer ja ne znam koja ekipa u Evropi moze da zatvori Debelog i Milutinova 40 minuta. Debeli je u tri tekme svaki put kad se spustio dole imao zicer(jeste omasio 18 zicera protiv Slovenije, ali nece svaku tako) a Milutinov je kvalitetno oplodio i Nemce i Talijane(zajedno imaju mozda 1/2 centra, al ipak...)
Jimmy Kowalski Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Plus Milutinov kad ga udvoje takodje lepo deli pasove..
Ratamahatta Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Milutinov je nas najslabije utilizovan™ igrac godinama unazad Jebemti Raduljicu i Stimca
MiddleClass Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Kako vam vise ne dosadi kritikovanje celave prevare?
theanswer Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 7 hours ago, Plajvi said: Milutinov je nas najslabije utilizovan™ igrac godinama unazad Jebemti Raduljicu i Stimca Milutinov nema igru leđima. Za tolike godine morao je malo unaprediti taj segment igre. 1
Heaviside Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 I to je potekao kod Duleta koji je doktor za te stvari.
Joe D Posted August 22, 2022 Author Posted August 22, 2022 jebiga sad, nema igru ledjima. svakom nesto fali, milutinov je medju najdominantnijim centrima u evropi vec neko vreme, sigurno u 5 najboljih nasih igraca trenutno.
Popular Post omiljeni Posted August 22, 2022 Popular Post Posted August 22, 2022 19 hours ago, Plajvi said: A Stime je patetican i van terena, pogotovo s onim izjavama da bi rado umro a da repstacija osvoji tozla, mani me covece kad su bili na nekom prvenstvu za mlade, igrali utakmice u Sloveniji, a hotel u Italiji (ili je bilo obrnuto) i posle svake utakmice kad se vraćaju busom u hotel Tegi ih smarao za intervjue. i posle neke važne pobede Teodosić nešto priča u kameru, a iza njega sedi Štimac koji upada u trans, ne može da se kontroliše i odjednom obuhvati rukama Tea oko vrata i krene da ga davi. Tegi ne prestaje da snima, ima ekskluzivu, Teo se bori za vazduh, sav pocrveneo, oči mu iskaču. lik gotov jebote. Tepić Labović i ostali skače i vuku ovom ručerde i Teo se nekako istrgne. i kad je malo uhvatio vazduh kreće da galami na Štimca idi u pičku materinu oćeš da me udaviš debilu jedan koji ti je bre kurac vidiš da dajem intervju za sosko. oni su tad bili klinci ali imali su već 17-18-19 godina, Štimac je bio na nivou 5-6 godišnjaka u vr' glave 3 8
Ratamahatta Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 1 minute ago, omiljeni said: idi u pičku materinu oćeš da me udaviš debilu jedan koji ti je bre kurac vidiš da dajem intervju za sosko. Ovako nastaju potpisi 5
Heaviside Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 (edited) 17 minutes ago, Joe D said: jebiga sad, nema igru ledjima. svakom nesto fali, milutinov je medju najdominantnijim centrima u evropi vec neko vreme, sigurno u 5 najboljih nasih igraca trenutno. Slažem se, lik je ubica, a igra leđima ionako ima sve manji značaj. Ne verujem ni da je answer hteo da kaže da je Milutinov lošiji od Raduljice ili da nije top igrač. Edited August 22, 2022 by Heaviside
fandorin Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Milutinov je u stanju da napravi sebi poziciju pod košem praktično u svakom napadu. Poenta je da dobije loptu na vreme i tu se priča završava. Ni ne treba mu neko ingeniozno pivotiranje. Kao Peković svojevremeno. Imamo najbolji centarski par u Evropi. Zašto li Petrušev ne dobija ni sekunde? Posle Letonije je zakucan za klupu. 1
Jimmy Kowalski Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Evo slike Avrama zbog cega sam pre neki dan rekao da definitivno nece biti spreman 1
Popular Post Joe D Posted August 22, 2022 Author Popular Post Posted August 22, 2022 nedovic gleda svoj odraz u nesinoj celi 13
Recommended Posts