Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

I dalje imamo problem sa ekipama koje brzo igraju - nikako da usporimo igru, ono što su nekad oni što su nam zavideli zvali antikošarkom. 

Naprotiv, mi stalno hoćemo da se jurimo po terenu s protivnikom a to ne umemo da radimo /čast izuzetcima, al njih ima možda tri u repki/. 

U pojedinim trenucima nam je napad bio do zla boga statičan - imao sam utisak da svi jedva čekaju da Jokić dobije loptu i onda mu kao otvore prostor a ustvari se kriju po ivicama terena. 

I dalje nam je najveći problem 1-2 pozicija gde nemamo adekvatne igrače /osim Vase/ - uopšte me ne bi iznenadilo da Kari izbaci  startnu petorku recimo Gudurić-Kalina-Lučić na 2-3-4- pozicijama jer je sve ostalo loše.  Vanja je konstatno u odbrani metar iza igrača, a na Jaramazu je jedno sto puta pucala rotacija. U napadu je ovaj prvi tragedija, a ovaj drugi prosto ne sme. 

Bilo bi do jaja da Kari i MVPjevi napune Jaramaza samopouzdanjem pošto on može i vidi se da može al je sav zbunjen i uplašen. 

Jbga, ne da nam se da se ukompoujemo - jedno vreme smo imali paklenu spoljnu liniju al smo jurili trećepozivce za centre - sad je obrnuto. 

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

Gudrić - Kalinić - Lučić nije nikakvo iznenađenje, to nam je najbolje što imamo bez Bogdana, još je i Bjelica povređen a i da nije ovo je najbolje što imamo. I danas su druga dvojica igrala dugo zajedno, a pridružiće im se i Gudurić koji je za klasu bolja dvojka od konkurencije.  Njih trojica plus Vasa i Jokara i teraj.

Ulaziće još i Davidovac da menja krila, Milutinov da odmori Jokića i jedan bek koji se nametne i to je to za najvažnije utakmice. Ne računam Bjelicu, pojma nemamo u kakvom je stanju i gde ga vidi Kari. U kvalifikacijama mu je igrao četvorku.

• +1 3
Posted

Jel moguce da nema vise nivo400 karata za Grčku? Ili te nisu ni pustane u prodaju?

Posted

Nema ništa više, ja sinoć hteo uzeti

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

Sve je rasprodato, ali bih se kladio da će biti tapkaroša ispred. 

Posted

Dajte neki dobar stream za utakmicu s Nemcima

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted
6 minutes ago, Mos said:

RTS, znači Šarenac...neće biti lako. :D

Jbt, juce sam ga slusao posle dosta vremena, mozda od poslednje reprezentativne akcije, hteo sam da podilkanim. Uvek me je nervirao, ali ovo su novi nivoi. Ili je do mene. 

• +1 1
Posted

Ma gde do tebe, ono je nepodnošljivo bilo i pre 7-8 godina, mogu da zamislim kako je sada :D 

Posted

Sarenac je bio podnosljiv dok je bio alternativa Dobrosavu 90-ih, posle kad je postao glavni prestao je da se trudi..

• +1 1
Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Sarenac je bio podnosljiv dok je bio alternativa Dobrosavu

sto ce reci, nije bilo do njega

• +1 1
Posted

Najjace je sto znam vec sve njegove postapalice, fazone, dikciju jebenu, ali svaki put je isti efekat, stradao bi televizor da sam ludji. 2+1, kako se izgovara prezime Davidovac, ho ho ho, ovo je ono sto nam je trebalo, cvrsca odbrana, konacno je Meli potrosio municiju, itsl. :wacko:

• +1 2
  • Haha 4
Posted
Just now, Sludge Factory said:

Najjace je sto znam vec sve njegove postapalice, fazone, dikciju jebenu, ali svaki put je isti efekat, stradao bi televizor da sam ludji. 2+1, kako se izgovara prezime Davidovac, ho ho ho, ovo je ono sto nam je trebalo, cvrsca odbrana, konacno je Meli potrosio municiju, itsl. :wacko:

Ovo me izludjuje, razumem te u potpunosti.

Opasno se istripovao poslednjih godina.

• +1 1
Posted

Juče je imao super izjavu, da će od sedam top timova jedan morati da bude sedmi, a jedan prvi. 

• Haha 5