August 19, 20222 yr Meli bez pardona gradi Jokaru i školuje Milutinova u odbrani. Igra jedno trijes minuta...sreća brzo će u penziju.
August 19, 20222 yr Nisam znao da je Lučić ovako loš u skoku, svaki drugi skok ne gradi. Manion kad dadu koš mi skidamo gaće
August 19, 20222 yr ja upalio sredinom trece, mislim da smo primili ukupno 4 poena od tada. ali zato i napad los. dobar je micic u odbrani, ovaj put je zaspao jbg, svakom se desi. jaramaz ima sve ali za ovaj nivo nema nista, ali moze bolje od ovoga. valjda ce da se opusti, treba nam. lose izgleda ovo malo sto sam gledao, al ajde, teske noge ove ono
August 19, 20222 yr 2 minutes ago, kralj said: Nisam znao da je Lučić ovako loš u skoku, svaki drugi skok ne gradi. prico je jakovljevic jos pre 100 godina kod tegija da lucica jebe rameni pojas
August 19, 20222 yr Talijani su fizički bili u reli modu prve tri četvrtine. U zadnjoj su se pored naše jače odbrane i izduvali pa i krenuli da maše. Baš su agilni i duboki u napadu dok su bili na visokim obrtajima. Za Kalinu u napadu jednostavno se ništa ne otvara...tako igramo.
August 19, 20222 yr Nas visok tempo u odbrani, slomio italijanski u napadu. Poceli su da promasuju trojke a to znaci da ga duvaju. I dalje postoje problemi u kontroli skoka ali nije lose.