August 19, 20222 yr 28 minutes ago, Mos said: Neka, ako mu to treba za oporavak do prvenstva bolje. Jebeš sve ove pripremne tekme, u Češkoj treba da tempiramo formu. Jebeš Češku daj da odemo na SP
August 19, 20222 yr Kazu da se vratio u trenazni proces, sto je svakako ohrabrujuce. Protiv Grka da odigra 10-15 minuta, protiv Turaka 25 i bice dobro.
August 19, 20222 yr Svidja mi se ovo sto teraju gledaoce da sami upisuju rezultat tekme. Svi se bre razmazili da dobiju sve gotovo na ekranu..
August 19, 20222 yr 6 minutes ago, steins said: Dete Jaramaz je potpuno izgubljeno Sent from my SM-N970F using Tapatalk Generalno je odlican igrac, mnogo mi se svidja. Jak, dobra odbrana, ima ulaz i sut.. kompletan igrac, kombo 1/2. Po meni je on dobro resenje kao bekap Micicu i na dvojci bi mi bio opcija pre Nedovica... Samo da proigra. Cela ekipa deluje rastimovano
August 19, 20222 yr Puno je ovo primljenih poena, sad su nam noge teske pa ne mozemo da igramo difens
August 19, 20222 yr Losa odbrana, preko 50 koseva primljeno. Pogodili su oni neke suteve za 3 koji nisu laki ali oni tako igraju. Problem je sto nam igraju pimpile po reketu.
August 19, 20222 yr vasa micic je verovatno najdosadniji igrac tzv. ekstraklase u istoriji nase kosarke. nikad ne bi platio da ga gledam
August 19, 20222 yr Ne znaju gde biju. A Vasa mi malo ide na ganglije večeras, drvi je kao da je samo njegova.
August 19, 20222 yr Iznenadili nas opet latini šutem za tri, pokradenim loptama i pristupom kao u takmičarskom duelu...mi odbrane bez. Vasilije jednog beka nije rešio u izolaciji. Jaramaz fasciniran talijanima. Oboriće opet neki rekord preko nas...