Ratamahatta Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 20 minutes ago, Milošica said: Kakve su ovo fioke Citati Andjusovim glasom 3
Joe D Posted August 18, 2022 Author Posted August 18, 2022 1 hour ago, Venom said: Isti autor na pocetku Teodosiceve karijere u reprezentaciji nedostatak organizacije igre, leptejebo. to ko da si rekao da bobanu fali visina. 5
theanswer Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 @omiljeni Kakav uticaj očekuješ od dolaska Adama Mareša u Srbiju danas?
Joe D Posted August 18, 2022 Author Posted August 18, 2022 28 minutes ago, theanswer said: @omiljeni Kakav uticaj očekuješ od dolaska Adama Mareša u Srbiju danas? fensija pitas za madesa™, ne omiljenog
James Marshall Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 1 minute ago, Mos said: Molim da se ispravno piše ime Avrama Madeša. šta znaju Mađari o košarci 1
theanswer Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 3 minutes ago, Joe D said: fensija pitas za madesa™, ne omiljenog zje bio sam ubeđen da je omiljeni
theanswer Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 4 minutes ago, Mos said: Molim da se ispravno piše ime Avrama Madeša. Maderacija™
Jimmy Kowalski Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 VIDEO Jokićev brat besneo pored terena Naslov je vrlo tendeciozan. Od ljudi koji su bili na licu mesta ekskluzivni smo dobili transkript kako je izgledao prigovor Nikolinog brata: Kako faul Nikole, gospodine sudija!? Ja se lepo izvinjavam sto vam se ovako obracam, ali vas najljubaznije molim da vise ne svirate nepostojece faulove mom bratu. Kao i da sankcionisete svaki put kada ga fauliraju u reketu. Mislim, ne zelim da se mesam u vas posao, znam da nije lak, ali ako mozete da malo vise obratite paznju , bio bih vam zaista zahvalan. Eto toliko od mene.. 6
Dankan Ajdaho Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Sad jos da se iz neke fioke izvuce izjava da Bogdan nije tip vodje kao Teo ili Jokic i da zaokruzimo celu pricu.. Pa i Bogdan je masu puta useravao, kao i Teo. No kada se pogleda čitava karijera sa ove distance, oni su bili najbliže onome što se zove vođa na parketu. Dakle, NAKON što su se Đorđević, Bodiroga, PredragSaša i ta generacija penzionisali. A ni jedan od njih dvojice nije dostigao nivo liderstva recimo pomenutog trojca.
*edited by mod Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 U drugim vestima, Aleksa još uvek fura gips, tako da mi se čini da smo nažalost ostali bez njega. Ne deluje mi da će Kari da rizikuje i da ga čeka da se uigra do grupne faze ili i posle.
harper lee Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 2 hours ago, Venom said: Isti autor na pocetku Teodosiceve karijere u reprezentaciji Ovo je Lakijev template post za svakog kosarkasa ili fudbalera na pocetku karijere ili mandata u reprezentaciji ili klubu. Nekad ubode a nekad se ovako zavrsi u sprdnji. Ipak, ideja o Teu kao losem organizatoru igre je bas ruzno ostarila.
Recommended Posts