mackenzie Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Jebi se Marinkoviću. Konstanta: što veći otvoreni šut to manja mudašca. SK sa Slovencima treba zapaliti.
pasha Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Moze Nedovic da natrpa puno ali je tip igraca koji nije konstantan i to je problem. Danas je mogao da prelomi a sve je promasio. Nece stalno tako, utrpace nekoga.
Joe D Posted August 17, 2022 Author Posted August 17, 2022 1 minute ago, Nikodije said: Jbt sledi tri sezone gledanja Nedovića, pakao to je u stvari godinu i po dana nedovica najmanji problem sto je promasivao danas, nece to da bude standard. ali covek i dalje ne kapira nista. 1
Nikodije Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Just now, Joe D said: to je u stvari godinu i po dana nedovica najmanji problem sto je promasivao danas, nece to da bude standard. ali covek i dalje ne kapira nista. Kad god je on u igri meni se ne gleda ta košarka. 1
pbg12345 Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 pa to vidis kako se ekipa slaze, nalaze svoje mesto i nedovic koji igra neku svoju igru
Milošica Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Davidovac super odigrao. Kakav osecaj za skok ima taj covek, mada steta za ono na kraju. 2
Nikodije Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Prosto ne znam šta da kliknem. Može na jedan, može i na dva.
*edited by mod Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Ok je ovo bilo. Fale Avramović i Milutinov ali mi deluje da će u najboljem slučaju jedan od njih dvojice da se vrati. Kalinić da se vrati sa EXITa i Jokić da ubežba slobodna bacanja. Sudije stvarno sve sviraju na Luki i Jokiću ali ionako je samo prijateljska. Nedović no comment. Nego daj da tučemo Janisa a Luka će već da dođe na red.
Banjo Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Dotegnuce Kari, ne brinite se.. ulazice sutevi i bacanja kad bude trebalo.. mnogo smo jaki.. Sta je sa Bjelicom, Milutinovim i Guduricem? Nisam pratio, zna li se sta? 1
Milošica Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 (edited) 3 minutes ago, *edited by mod said: Ok je ovo bilo. Fale Avramović i Milutinov ali mi deluje da će u najboljem slučaju jedan od njih dvojice da se vrati. Kalinić da se vrati sa EXITa i Jokić da ubežba slobodna bacanja. Sudije stvarno sve sviraju na Luki i Jokiću ali ionako je samo prijateljska. Nedović no comment. Nego daj da tučemo Janisa a Luka će već da dođe na red. Meni Kalina dobar bio. Ima on boljke kao u ona dva napada gde nije video otvorene igrace na trojci, ali generalno je dao maksimum. Luka je zver i dosta ga je potrosio, nije moglo bolje. Edited August 17, 2022 by Milošica
kralj Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Ok je ovo bilo. Fale Avramović i Milutinov ali mi deluje da će u najboljem slučaju jedan od njih dvojice da se vrati. Kalinić da se vrati sa EXITa i Jokić da ubežba slobodna bacanja. Sudije stvarno sve sviraju na Luki i Jokiću ali ionako je samo prijateljska. Nedović no comment. Nego daj da tučemo Janisa a Luka će već da dođe na red.Kalina je u prvom statirao, u drugom verovatno najbolji. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
pasha Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Kalinic je bio dobar. Narocito sto je drzao odbranu na Doncicu na kraju i po meni vrlo dobro. 1
Ryo Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 32 minutes ago, pasha said: Moze Nedovic da natrpa puno ali je tip igraca koji nije konstantan i to je problem. Danas je mogao da prelomi a sve je promasio. Nece stalno tako, utrpace nekoga. Oce. Utrpace neku Kostariku ili Holandiju... 1 1
Joe D Posted August 17, 2022 Author Posted August 17, 2022 Lucic se napunio faulovima i nije puno ni igrao, i to nas je malo preseklo. Kalinic nije nesto hteo da zapinje u prvom, ali je u drugom razbio, dobili bismo da je ostao u igri. 2
Recommended Posts