Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Ma, Savan ima mekanu ruku, on ono ubacuje sa lakocom. Jeste bilo nesto izmedju za sut i za polaganje, no mislim da je problem bio sto nije bio svestan sata, imao je vremena da potrosi jos 0.5s i namesti ruku, a on je nekako brzopleto izbacio. Ostalo je, nazalost, tuzna istorija.

• +1 1
  • Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted
17 hours ago, freakns said:

15min

zadnjih 3 sam buljio ko tele... onih Sakotinih amatera se ne bih setio da si mi dao do sutra da razmisljam

Premalo je vremena, dosta se gubi na kucanje. Ja sam pauzirao i tako došao do brojke od 5 kojih se nisam setio. Cvetković, Anđušić, Jestratijević, Erceg i Vesa Petrović.

Posted

sad gledam jestratijevica u podcastu sa kuzmom, udavi covek

Posted

jel ima gde da se gleda ovo veceras? bacite potok 

Posted

ako neko ima potok, svaka mu sedala

Posted

Slovenci objasnili sa ovim priznanjima na pocetku. Koliko priznanja je nas savez dao nasima pitam se...

Posted

au jbt ovo ko da je 20 godina mature, dok svi dobiju po kipić, ovo će početi kad i fudbal :isuse:

Posted

Doncic deblji od Jokica..

• Haha 5
Posted

Veliki problemi kod skoka u odbrani, Uzeli nam vec jedno 4-5 skokova pod nasim kosem.

Posted

i sudije izgleda koriste ovu utakmicu da se malo vrate u formu, prilično su iskasapili ritam igre, doduše i igrači im pomažu ovim retardiranim blokovima 

• +1 1
Posted
Just now, pasha said:

Veliki problemi kod skoka u odbrani, Uzeli nam vec jedno 4-5 skokova pod nasim kosem.

to je loženje domaćeg terena

ne delujemo kao razbijena vojska, meni dosta

• +1 4