James Marshall Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 ma ovo je mila majka koliko on zna da promaši ili smara. Doduše i ovo je vrlo nepotreban tekst, nema u njemu ništa ni korisno ni za pamćenje. 1
*edited by mod Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Bukvalno ni sam ne zna šta je poenta i šta je hteo da kaže. Dobio key words, broj karaktera koje treba da ispuni i udri.
Frank Pembleton Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Meni je ovo malo veće pecanje na bućku od onog Teofilovog tumačena plejliste Porfirija.....shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Kretenski tekst. Ni kraja, ni početka, a ni poente. Tašnina praznine.
BWA Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Valjda nešto u stilu, reprezentacija je Vučićeva a ne srpska. Ali pojavom Porfirija ona prestaje biti Vučićeva i onda je u fulu srpska, da ne kažem pravoslavna. 1
Jimmy Kowalski Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Jos jedna potvrda teze da ovde nikog ne zanima kosarka.. 2
Milošica Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 1 minute ago, Joe D said: a sta, to bi trebalo da bude impresivno? Ne, zapravo je skroz normalno, ali je bitan kontekst u kom je Kovalski stavio post.
Joe D Posted August 16, 2022 Author Posted August 16, 2022 zapravo nije nista za pohvalu. utakmica u kojoj igraju jokic i janis na koju mozes da udjes za cenu pakle plljuga bi se rasprodala na madagaskaru. 5 1
Jimmy Kowalski Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Pa to je normalno. Madagaskarci imaju dugacku kosarkasku tradiciju, jos od pre rata..
spaceploitator Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 On 15.8.2022. at 18:34, *edited by mod said: I naravno da brdo ljudi čeka bilo šta osim zlata da kaže "Eh da je bio Teo..." Ali ako se hladne glave pogleda, u situaciji gde se rešava meč a u igri su Jokić i Vasa, skoro da nema nikakve šanse da bi se ta akcija završavala Teovim šutem. Nije mi uopste tesko da zamislim takav scenario. Vecina ekipa u finisu ce udvajati Jokica, Vasa ce biti prvi sledeci prioritet, tako da bi Teo lagano mogao da zavrsi sam na trojci. Za kog drugog igraca bi stavio vece pare da daje taj sut?
*edited by mod Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 58 minutes ago, spaceploitator said: Nije mi uopste tesko da zamislim takav scenario. Vecina ekipa u finisu ce udvajati Jokica, Vasa ce biti prvi sledeci prioritet, tako da bi Teo lagano mogao da zavrsi sam na trojci. Za kog drugog igraca bi stavio vece pare da daje taj sut? Pa ako udvoje Jokića pa onda i Vasu, u 3 na 1 mogu komotno da daju i Kuridži da završi. Ali nije kao da će se takve stvari dešavati.
freakns Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) 9 hours ago, Svarog said: evo malo da se zanimate pre početka prvenstva https://www.sporcle.com/games/Zligor/serbian-basketball-rosters ja skupio tragičnih 234 od 264 od 1995 do 2002 se samo dvojice nisam setio, i to sam popizdeo kad sam otkrio ko su oni. al zato u periodu 2010-2015 ne znam trećinu ljudi. ono sto je nesretni Sakota vodio u Japan nista nisam znao. samo jednog coveka sa vise nastupa nisam mogao da se setim... Spoiler vule avdalovic 249/264 Edited August 16, 2022 by freakns
fandorin Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Da li ste poštovali tajming od 15 minuta ili ste pauzirali i dumali natenane?
Recommended Posts