Svarog Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) 2 minutes ago, BWA said: Koje dvojice se nisi sjetio? Spoiler Bulatovic i Čabarkapa Edited August 16, 2022 by Svarog 1 1
Hroničar Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 10 minutes ago, Plajvi said: Fun fact: ja se poslednje setio: Reveal hidden contents Divca i Teoa Ja 239 poena...Nisam mogao da se setim Lukovskog, Radosevica, Veselina Petrovica, Nikole Bulatovica, Ivana Paunica...
Ratamahatta Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Stavi u spojler ako hoce neko jos da igra Ima tu i imena koje se rado zaboravljaju
pantelia Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 230, od 1995-2002 sve pogodio osim jednog Spoiler Jebeni Cabarkapa
Milošica Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Cudi me da se ne secate njega. Edited August 16, 2022 by Milošica 1
Ratamahatta Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Spoiler Pa kad je igrao 3 godine a 13 bio povredjen jbg Edited August 16, 2022 by Plajvi
goofs Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 260/264, vrlo zadovoljan svoji rezultatom Spoiler Fulao Miroslava Raicevica (jbt zivot!), Malinu, Bogavca i Sasu Pavlovica. Trebalo mi je jedno sest minuta da se setim kako se zove ona crnogorska kamila, svojevremeno kapiten Partizana kojeg je Dule vodio na EP (Djuro Ostojic) i onaj veciti talenat FMPa koji nikad nije prerastao ABA ligu (Jorovic). Moskitosi i to Sakotino SP imaju najvise nagaznih mina, usko ih prati Duletov EP, ovo ostalo je sablon sa grupom od 7-8 istih igraca. 2
Ratamahatta Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 1 minute ago, goofs said: 260/264, vrlo zadovoljan svoji rezultatom Reveal hidden contents Fulao Miroslava Raicevica (jbt zivot!), Malinu, Bogavca i Sasu Pavlovica. Trebalo mi je jedno sest minuta da se setim kako se zove ona crnogorska kamila, svojevremeno kapiten Partizana kojeg je Dule vodio na EP (Djuro Ostojic) i onaj veciti talenat FMPa koji nikad nije prerastao ABA ligu (Jorovic). Moskitosi i to Sakotino SP imaju najvise nagaznih mina, usko ih prati Duletov EP, ovo ostalo je sablon sa grupom od 7-8 istih igraca. Spoiler Kolika jebena gomila staaaarih FMP-ovaca
Svarog Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Spoiler Malina - jbt, znam da je tu i ne mogu da pogodim prezime Kuzmic - za sve ostale kojes sam promašio sam bio u fazonu "a, da" jedino za njega i dalje ne verujem da je igrao iako sam proverio i Wikipediu i FIBA sajt. zavera protiv mene. nula sećanja i dalje imam da je čovek bio u timu, i to na čak 2 turnira! Edited August 16, 2022 by Svarog
Ratamahatta Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Just now, Svarog said: Hide contents Malina - jbt, znam da je tu i ne mogu da pogodim prezime Kuzimc - za sve ostale kojes sam promašio sam bio u fazonu "a, da" jedino za njega i dalje ne verujem da je igrao iako sam proverio i Wikipediu i FIBA sajt. zavera protiv mene. nula sećanja i dalje imam da je čovek bio u timu, i to na čak 2 turnira! Spoiler Sjebo nam je finale protiv Slovenaca, imao je 1 serijal brainfartova na kraju Nedugo posle se povredio i sjebo se u paramparcad posle svega sto se desavalo posle
Milošica Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Sutra u 20:15 sa Slovenijom, odavno neki mec nisam iscekivao ovoliko. Edited August 16, 2022 by Milošica
fancy claps Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 konacno! obavestavaju me da je dropovao novi dejan ilic! https://pescanik.net/nedodirljivi-3/ 2
Frank Pembleton Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 konacno! obavestavaju me da je dropovao novi dejan ilic! https://pescanik.net/nedodirljivi-3/ Ozbiljan kvalitet kod nekoga je da zna da nekad "preskoči " neku temubkoliko god ga svrbeli prsti.....shiit has hit the fan. 2
Jimmy Kowalski Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Deki Ilic ocigledno nikad nije cuo za omiljenu Duletovu italijansku izreku, tako da iznova propusta priliku da cuti..
Recommended Posts