James Marshall Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 10 minutes ago, zmanic said: Kod dovodjenja Pešića u CZ. Još mu ovaj drugi nije oprostio sva dugovanja. zar to nisu Mrkela i Stankela odradili ovaj put 1 2
Milošica Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 minutes ago, James Marshall said: zar to nisu Mrkela i Stankela odradili ovaj put On prica o Kariju Pesicu.
James Marshall Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 1 minute ago, Milošica said: On prica o Kariju Pesicu.
Heaviside Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) Jel ste vi pročitali šta je Čović zapravo rekao? Netipično za njega smiruje situaciju, kaže jeste trapavo ali selektor ima pravo da odjebe svakog igrača j navodi tačne primere kada niko nije odjeban pa smo napravili sramotne rezultate. Čak je i Robija sam sto puta rekao da je na samom početku priprema trebalo da škartira jednog ili dvojicu igrača. Skačete na pomen greške koju Robija sam priznaje, a ovde je pomenuta u svrhu smirivanja napada na Pešića pred EP. Vaše padanje u nesvest je samo bonus. Edited August 11, 2022 by Heaviside
Heaviside Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ja sam zapamtio da mu se ovaj jednostavno nije odazvao zbog loših odnosa od ranije, a ne da ga je oterao sa priprema zbog nediscipline.
Joe D Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 valjda trazio da kasni na pripreme zbog nekog kampa, ovaj rekao ne moze. nije bas isto, ali tehnicki ga jeste odjebao. 1
Heaviside Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Da, to jeste odjeb. Jeste i neka vrsta discipline.
Ratamahatta Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Zar nije Peja morao da guli vojsku u Grckoj pa zato nije mogao?
Frank Pembleton Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Al' su botovi udarili po TeodosićuAli zašto jbte?....shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 1 hour ago, renne said: Al' su botovi udarili po Teodosiću gde?
Recommended Posts