Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Dajte poll kakav je Jokara lik.

• Replies 28.9k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nego da se osvrnemo na manje bitne stvari. Pokuševski i Jović su dobili zabranu za kvalifikacije ili i za EP? Aj Jović, manje više on teško da bi se izborio za mesto.

Mislim da su dobili rampu generalno da se prikljuce repki, nevezano za event

• Author

potpuno nebitno, obojica ne bi terena videli

Apsolutno isto ovo sto kaze Jokara je Kokoskov rekao prosle godine kad je batalio

Pa to je zapravo i opšte mesto samo je nepopularno za reći, pa igrači i treneri izbegavaju. Ne znam ni šta Jokić sad dobija sa tim ako izuzmemo da će opet da mu se nakače idioti. Bilo bi dobro da niko ništa o ovome ne pita PSDa i slične.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Nisam dobacio do toga sta je mislio kad je to rekao

Jebem li ga, meni deluje da je alaudirao da ako ne pobedjujes/osvajas/nisi prvi da nisi vredan paznje, i.e. na drugoj si strani spektra, cesto omrazen i konstantno kritikovan. Nema sredine i nacina da se uziva u sustini i procesu.

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Nisam dobacio do toga sta je mislio kad je to rekao

Naravno da nisi. Nisam ni ja.

Lakše mi je da razumijem Hegela.

1 hour ago, lord_s said:

Jebem li ga, meni deluje da je alaudirao da ako ne pobedjujes/osvajas/nisi prvi da nisi vredan paznje, i.e. na drugoj si strani spektra, cesto omrazen i konstantno kritikovan. Nema sredine i nacina da se uziva u sustini i procesu.

Jes vala, pod celavom pickom repka bila omrazena onoliko, jer nismo osvojili nijedno zlato..

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Jes vala, pod celavom pickom repka bila omrazena onoliko, jer nismo osvojili nijedno zlato..

A i Partizan je silne navijace izgubio prethodnih godina, kao i Zvezda nesto ranije.

Edited by Milošica

Pa super, onda nije to sto mi se cini.

Mora da je mislio da uopste nije bilo i nije osecao pritiske i presije ovih par prethodnih godina, pa i ove.
Mora da su mu celava picka i Zvezda i Partizan bili na umu

Jokara i Kari u metu. 

Kari precrtao Tea.

Idemo, drama!
Aleksaaaa drugi plej, drzte gace