August 3, 20222 yr Nego da se osvrnemo na manje bitne stvari. Pokuševski i Jović su dobili zabranu za kvalifikacije ili i za EP? Aj Jović, manje više on teško da bi se izborio za mesto.
August 3, 20222 yr Pa to je zapravo i opšte mesto samo je nepopularno za reći, pa igrači i treneri izbegavaju. Ne znam ni šta Jokić sad dobija sa tim ako izuzmemo da će opet da mu se nakače idioti. Bilo bi dobro da niko ništa o ovome ne pita PSDa i slične. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
August 3, 20222 yr Jebem li ga, meni deluje da je alaudirao da ako ne pobedjujes/osvajas/nisi prvi da nisi vredan paznje, i.e. na drugoj si strani spektra, cesto omrazen i konstantno kritikovan. Nema sredine i nacina da se uziva u sustini i procesu.
August 3, 20222 yr 1 hour ago, 1n54jd3r said: Nisam dobacio do toga sta je mislio kad je to rekao Naravno da nisi. Nisam ni ja. Lakše mi je da razumijem Hegela.
August 3, 20222 yr 1 hour ago, lord_s said: Jebem li ga, meni deluje da je alaudirao da ako ne pobedjujes/osvajas/nisi prvi da nisi vredan paznje, i.e. na drugoj si strani spektra, cesto omrazen i konstantno kritikovan. Nema sredine i nacina da se uziva u sustini i procesu. Jes vala, pod celavom pickom repka bila omrazena onoliko, jer nismo osvojili nijedno zlato..
August 3, 20222 yr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jes vala, pod celavom pickom repka bila omrazena onoliko, jer nismo osvojili nijedno zlato.. A i Partizan je silne navijace izgubio prethodnih godina, kao i Zvezda nesto ranije. Edited August 3, 20222 yr by Milošica
August 3, 20222 yr Pa super, onda nije to sto mi se cini. Mora da je mislio da uopste nije bilo i nije osecao pritiske i presije ovih par prethodnih godina, pa i ove. Mora da su mu celava picka i Zvezda i Partizan bili na umu