*edited by mod Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Nego da se osvrnemo na manje bitne stvari. Pokuševski i Jović su dobili zabranu za kvalifikacije ili i za EP? Aj Jović, manje više on teško da bi se izborio za mesto.
lord_s Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Mislim da su dobili rampu generalno da se prikljuce repki, nevezano za event
Joe D Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 potpuno nebitno, obojica ne bi terena videli
Ratamahatta Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Apsolutno isto ovo sto kaze Jokara je Kokoskov rekao prosle godine kad je batalio
kralj Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Pa to je zapravo i opšte mesto samo je nepopularno za reći, pa igrači i treneri izbegavaju. Ne znam ni šta Jokić sad dobija sa tim ako izuzmemo da će opet da mu se nakače idioti. Bilo bi dobro da niko ništa o ovome ne pita PSDa i slične. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
1n54jd3r Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Nisam dobacio do toga sta je mislio kad je to rekao
lord_s Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Jebem li ga, meni deluje da je alaudirao da ako ne pobedjujes/osvajas/nisi prvi da nisi vredan paznje, i.e. na drugoj si strani spektra, cesto omrazen i konstantno kritikovan. Nema sredine i nacina da se uziva u sustini i procesu. 2
BWA Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 hour ago, 1n54jd3r said: Nisam dobacio do toga sta je mislio kad je to rekao Naravno da nisi. Nisam ni ja. Lakše mi je da razumijem Hegela.
Jimmy Kowalski Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 hour ago, lord_s said: Jebem li ga, meni deluje da je alaudirao da ako ne pobedjujes/osvajas/nisi prvi da nisi vredan paznje, i.e. na drugoj si strani spektra, cesto omrazen i konstantno kritikovan. Nema sredine i nacina da se uziva u sustini i procesu. Jes vala, pod celavom pickom repka bila omrazena onoliko, jer nismo osvojili nijedno zlato.. 5
Milošica Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 (edited) 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jes vala, pod celavom pickom repka bila omrazena onoliko, jer nismo osvojili nijedno zlato.. A i Partizan je silne navijace izgubio prethodnih godina, kao i Zvezda nesto ranije. Edited August 3, 2022 by Milošica 1
lord_s Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Pa super, onda nije to sto mi se cini. Mora da je mislio da uopste nije bilo i nije osecao pritiske i presije ovih par prethodnih godina, pa i ove. Mora da su mu celava picka i Zvezda i Partizan bili na umu
Recommended Posts