Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

nemamo takvih, pravicemo stefane od blata. bogdan nam je otprilike najbolji defanzivac na spoljnim pozicijama. 

• +1 1
  • Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

Jer kod nas je nemoguce imati beka koji ume sa loptom, a pritom nije rupa u odbrani.

Posted

Naše mladje kategorije godinama "izbacuju" bekove koji ne znaju sa loptom i nemaju šut

Posted

a pritom ne mogu da sacuvaju stolicu. 

Posted
36 minutes ago, *edited by mod said:

Aleksa je unapređena verzija Jaramaza.

Obojica su bolji od Nedovića što se mene tiče, ali su slični. Plašim se da se zbog toga Nedović ne provuče u 12 umesto Jaramaza, dosta je što će u Zvezdi da me nervira. Aleksa je veteran fiba prozora i imao je dobru sezonu, mora da ga vodi po meni.

• +1 2
Posted (edited)
37 minutes ago, Joe D said:

nemamo takvih, pravicemo stefane od blata. bogdan nam je otprilike najbolji defanzivac na spoljnim pozicijama. 

19 minutes ago, theanswer said:

Naše mladje kategorije godinama "izbacuju" bekove koji ne znaju sa loptom i nemaju šut

Sta stoji iza toga? Losa selekcija ili nema vise ko sa njima da radi kvalitetno dok su mladi?

Edited by Moonwalker
Posted

Losa selekcija, biraju se igraci koji se fizicki brze razvijaju, igra se sablonski na razultat od ranog uzrasta umesto da se prioritet stavlja na razvijanje individualnog napada i odbrane, ima i nepotizma i jos svasta nesto. kosarkaskih trenera ima koliko hoces, ali i oni moraju neke karijere da grade.

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Aleksa je hustle igrac kakav je potreban svakoj ekipi, u reprezentaciji hvala bogu ima dovojlno kvaliteta za poene, dakle samo ga napujdas na protivnickog beka po zelji i kazi mu da se ne junaci mnogo u napadu. Po meni, mora da ima mesto u 12

• +1 1
Posted

Sve kvalifikacije kojih se secam Aleksaaa je igrao, i sad u ovim sakatim prozorima za SP je bio medju najmanje losima. 

Prvi put sam ga u zivotu gledao kad je resio fakin Austriju u gostima, zaboravio sam za sta su bile te kvalifikacije. 

A i malo najzad da gledamo nove njuske u ekipi. On i Deda bi bili i upotrebljivi i osvezenje, Dobric da udje na par minuta da odrzi tempo, Kopriva da se skoluje za dalje (njih sam sve stavio u svoj™ tim)

Ne znam ovog Jovica iz Mege, valja l' odmah sad ili treba jos mleka da pije?

• +1 3
Posted
4 hours ago, pbg12345 said:

ma mislim u odnosu na ostale spoljne

sve same defanzivne zveri nedovica, dobrica, vanju marinkovica

makar bih ja pored vase, tea, alekse i gudure voleo jednog ok odbrambenog u ekipi

cudi malo da nije pozvao nekog takvih karakteristika

imali smo uvek takve igrace u ekipi

Dobric ima 2 defanzivna specijaliteta, ume i da iscacka loptu i sjajan tajming za bananu u odbrani tranzicije. E sad jbg, prospe to stalnim padovima koncentracije i ispadanjima/kasnjenjima. Ali je bolji defanzivac i od Nedovica i Gudurica npr., oni su nazad vazda bili kriminalni,

Poku je s 213 bolji bolhendler od Dobrica, zato ovaj i igra u Zvezdi i dalje

Posted (edited)
4 hours ago, Joe D said:

kosarkaskih trenera ima koliko hoces, ali i oni moraju neke karijere da grade.

Na ovo sam i mislila, nemaju slobodu da rade kako bi trebalo vec ideju rada i sa mladjima diktira novac, odmah i sad. A opet brzina i tajming fizickog razvoja i sazrevanja na tom uzrastu do konacnog prestanka rasta je donekle individualna.

Edited by Moonwalker
  • +1 1
Posted

Sjajno je Alimpijevic pricao o tome ovde:

I generalno je super intervju.

Posted

Embid dobio francusko drzavljanstvo, navodno s namerom da igra za reprezentaciju.