SNARC Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) Bilo bi zanimljivo naci kada je poslednji put neko nasoj kosarkaskoj reprezentaciji ubacio stojana..mozda samo DT na OI u Atlanti edit - nisu ni oni, sad proverih..bilo je 95:65 Edited August 24, 2014 by SNARC
Mauci Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Bilo bi zanimljivo naci kada je poslednji put neko nasoj kosarkaskoj reprezentaciji ubacio stojana..mozda samo DT na OI u Atlanti Dream team nije. Ne znam da li je neko drugi.
Fins fleet Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Dame i gospodo, vasa startna trojka: Marko Simonovic.
goofs Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 ma kakav nba, to je igrac koga zvezda i partizan mogu da dovedu bez problema. ok, partizan ne moze :D Pa pitam jer nam čovek piša u facu i to iz sprdnje ko da se do juče tukao sa LBJ za MVP titulu. Ko razbijena banda smo :( I ko je zaboga "Beli" ?!
Mauci Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Pa pitam jer nam čovek piša u facu i to iz sprdnje ko da se do juče tukao sa LBJ za MVP titulu. Ko razbijena banda smo :( I ko je zaboga "Beli" ?! Penney uvek na pripremama ubije nekog. Tako je pre 4 godine dao 40+ Sloveniji.
kobni zelaya Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Nadam se da ovo drndanje sa Micovim neće imati posledica, inače smo ugasili sa Jovićem.
Töölönlahti Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Video se danas taj trenerski pečat, kao Muta da ih je single-handedly spremao za tekmu... ... ne pobeđuje svaki dan neku evropsku reprezentaciju ekipa za 1 Kirka Penneyja jača od prosečnog rostera OKK Beograda.
Joe D Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 Nadam se da ovo drndanje sa Micovim neće imati posledica, inače smo ugasili sa Jovićem. ne verujem, i markovica je isterao juce danas smo videli i ideju sa stimcem na 4, pa ne bi bilo iznenadjenje da mitrovic uz kalinica ode kuci.
Кристофер Лумумбо Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 oni su igrali egal sa litvanijom, a litvanci do juce (ili prekjuce) nisu imali poraz u kvalifikacijama. izgubili su samo do slovenije, bez jonasa u sastavu. uglavnom, losi smo, najebacemo.
kobni zelaya Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 et Joe Uh, iskreno se nadam da se to neće desiti. A i nije mi jasno zašto bi Kalinić išao kući. Ako ko nema smisla u ovoj reprezentaciji to je Birčević, čovek dve utakmice nije šutnuo trojku, a osim toga ništa ni ne zna. Iskreno se nadam da će on kući. Mada šta ga znam, uopšte mi više nije jasno šta igramo.
darkonet Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Meni ovo na slici deluje kao vaspitna mera, na b92 napisase da su psovali jedan drugog I da je Micov napustio Pionir
Recommended Posts