Milošica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 3 minutes ago, Plajvi said: A i ona tekma sto se ne spominje, posle Garbahose Protiv Turske smo igrali. Tunceri je gazio aut liniju ali je priznat kos. 1 2
Ratamahatta Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 7 minutes ago, Milošica said: Protiv Turske smo igrali. Tunceri je gazio aut liniju ali je priznat kos. 1
pbg12345 Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 44 minutes ago, Joe D said: Vasa, Teo, Gudura, Aleksa, Lucic, Kalinic, Jokic, Milutinov, Bjelica, to je 9. Ostala tri klizno. Recimo Jaramaz, Kuridza, jedan omladinac (Poku, Jovic, Smailagic) realno, pola ovih ce da otkazu, i tim ce se sastaviti sam. to je realno to pokusevski bi takodje morao upasti, sto zbog talenta, em moze na 4 koja nam je makar na papiru najslabije pokrivena 11ti smailaga/jovic i 12ti neki spoljni, valjalo bi dobar defanzivac, mada nesto i nema takvih na ovom spisku
pbg12345 Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 53 minutes ago, Plajvi said: Bdzelika od 2015. nije odigrao nista krsteno, pokido je tonu zivaca na SP sta je radio Slepa se na ime, ako bude opet u tom stilu mozda je ipak bolje da ga ni ne vodi, nek' ide Poku Sta Poku najcesce igra? 3, 4? Gotovo da i ne pratim NBA, slabo sam ga gledao u poslednje vreme najcesce 5 mada moze da igra sve sem pleja najbitnije je da se jokic odazove, da dodje spreman i voljan da igra i da se tim slaze oko njega ako uz to ne bude bas mnogo otkaza, favoriti smo za medalju inace, ako je jos neko kao ja zaboravio/smetnuo sa uma, ove godine je tacno 20 godina kako smo uzeli poslednje zlato ja sam nekako u glavi stvorio sliku da je proslo mnogo manje 1
theanswer Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) Dok god je Jokić u timu i igra mu se a pod igra mu se podrazumeva se da dođe spreman i da preuzme ulogu lidera a ne da debeo širi ruke i priča sa sudijama i pravi one glupe faulove koji su u Fiba nesportski onda smo sigurno favoriti za medalju. A ni zlato nije daleko. Ali.. Takođe se podrazumeva minimalan broj otkaza pre svih da ih ne bude kod igrača koji mogu da igraju odbranu tipa Kalinić, Lučić.. Edited July 12, 2022 by theanswer 4
renne Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 1 hour ago, Milošica said: Protiv Turske smo igrali. Tunceri je gazio aut liniju ali je priznat kos. ti tad ni rođen nisi bio, a sve znaš
Milošica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 52 minutes ago, renne said: ti tad ni rođen nisi bio, a sve znaš Godina koja mi je do sada donela najvise tuge i radosti u sportu
theanswer Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Evo ne znsm šta vidite u Jaramazu. Uzeo bih Aleksu pre njega any day of the week
pbg12345 Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 14 minutes ago, theanswer said: Evo ne znsm šta vidite u Jaramazu. Uzeo bih Aleksu pre njega any day of the week mislim da je ideja da se nadje jedan spoljnji koji moze odigrati nesto i u odbrani
theanswer Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Pa eto ga Aleksa. Jaramaz se dovoljno pokazao onom poslednjom odbranom protiv Belgije. Ne mora više
pbg12345 Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Just now, theanswer said: Pa eto ga Aleksa. Jaramaz se dovoljno pokazao onom poslednjom odbranom protiv Belgije. Ne mora više ma mislim u odnosu na ostale spoljne sve same defanzivne zveri nedovica, dobrica, vanju marinkovica makar bih ja pored vase, tea, alekse i gudure voleo jednog ok odbrambenog u ekipi cudi malo da nije pozvao nekog takvih karakteristika imali smo uvek takve igrace u ekipi
Recommended Posts