Jimmy Kowalski Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: Pa da krenemo: Vasa, Teo Aleksaaa, Nedara, Gudura Kalina, Lucic Bdzelika, Poku Jokic, Milutinov, Kopriva
lord_s Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) Jokic, Vasa, Teo Aleksa, Jaramaz, Gudura Luca, Kalina Beli, Pokusevski, Davidovac Jokic, Milutinov Edited July 12, 2022 by lord_s :D 1
Joe D Posted July 12, 2022 Author Posted July 12, 2022 1 minute ago, lord_s said: Jokic, Teo Aleksa, Jaramaz, Gudura Luca, Kalina Beli, Pokusevski, Davidovac Jokic, Milutinov imamo dva jokica, ostalih 10 cemo lako 1 2
Milošica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 1 minute ago, Plajvi said: Tim je 40% slabiji bez Bogdanovica, steta jbg. I opet smo u TOP 3 favorita. Nesto mislim da ce se pre svih Aleksa i Kalina fenomenalno uklopiti sa Jokicem.
Ratamahatta Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Bdzelika od 2015. nije odigrao nista krsteno, pokido je tonu zivaca na SP sta je radio Slepa se na ime, ako bude opet u tom stilu mozda je ipak bolje da ga ni ne vodi, nek' ide Poku Sta Poku najcesce igra? 3, 4? Gotovo da i ne pratim NBA, slabo sam ga gledao
Joe D Posted July 12, 2022 Author Posted July 12, 2022 Vasa, Teo, Gudura, Aleksa, Lucic, Kalinic, Jokic, Milutinov, Bjelica, to je 9. Ostala tri klizno. Recimo Jaramaz, Kuridza, jedan omladinac (Poku, Jovic, Smailagic) realno, pola ovih ce da otkazu, i tim ce se sastaviti sam.
goofs Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Ja bih gurao Kalinu na 4, Bdzelika vise nije onaj stari, bojim se i da je visak u petorci sa Jokicem i Teodosicem. Nek ulazi sa klupe, malo poveze balavurdiju, izmisli neki kos. 3
J.R. Cash Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Quote Filip Petrušev, Dušan Ristić, Boriša Simanić, 3 3
Ratamahatta Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) 41 minutes ago, Milošica said: I opet smo u TOP 3 favorita. Ne znam bas... Al' dobro 'ajde videcemo, nadam se da ce biti nesto. Da mi je neko pricao da ce Indijanapolis biti poslednje tozla u 2 decenije... Zdra'o sam se smorio kad nas je resio Prepelic, to i onaj hrkljus s Litvom 2 godine ranije. A i ona tekma sto se ne spominje, posle Garbahose Edited July 12, 2022 by Plajvi 1
Recommended Posts