Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Samo Kalina da je igrao ove dve dobili bismo obe. Jbg. 

• +1 4
  • Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted
7 minutes ago, Nikola77 said:

ali da ti u završnici igraju vanja, jaramaz i ristić - šansa da izgubiš je, pa recimo ogromna. 

Bobi je mnogo lošiji od Ristića, Deda je možda mogao na 5 na kraju ili Bjelica tj.ne samo na kraju nego celu poslednju četvrtinu, Boban nas je sahranio. I Avramović umesto Jaramaza. Vanja je ubacio 4 trojke, ok mi je što ga je držao na kraju.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Bobi je mnogo lošiji od Ristića, Deda je možda mogao na 5 na kraju ili Bjelica tj.ne samo na kraju nego celu poslednju četvrtinu, Boban nas je sahranio. I Avramović umesto Jaramaza. Vanja je ubacio 4 trojke, ok mi je što ga je držao na kraju.

ALi doticni Vanja je uzimao ludacke suteve za 3 u 5 sekundi napada kada se utakmica lomila ili nesvesne ulaze. I onda mu da da on poslednji napad resava iako je mogla lopta da se gura pod kos pa na prekrsaj. Bilo je samo plus 1.

Posted
5 minutes ago, Heaviside said:

Boban nas je sahranio

Nisam gledao, ali u ovo mi je tesko da poverujem.

Posted
2 minutes ago, Heaviside said:

Jebali ga Bobi i Ristić, dva raspada. Bobi nije spreman, Ristić je retro igrač iz šezdesetih. Ali izgleda da je i Kari zarobljen u tom nekom vremenu. 

• +1 1
Posted

Bobi može u budućnosti biti samo još gore spreman, čovjek ima 34 godine i ima takvu konstituciju kao što ima. 

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Heaviside said:

Skoro nepostojeće sam napisao...Nije dovoljno da pobedimo Tursku, mi treba da pobedimo najmanje 3 od 4 utakmice u sastavu slabijem od ovog. Al ajde, možda sam prejak izraz izabrao. Dajem 20% šanse jer će verovatno Zvezda i Partizan sada da puste igrače da igraju ta dva prozora.

da, ali i turci i grci ce imati puno problema da sklope sastav tokom sezone. verovatno ce pustati igrace jer dosta njih igra u domacim klubovima, ali i zvezda i partizan ce nadam se pustiti ako u tim klubovima ima iole zelje za nekim dobrobitom srpskoj kosarci. 

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

to je poslednje sto nam treba

Od pre neki dan sam promenio stav po ovom pitanju. Moze da bude i Klingonac ako ce da se odazove.

• +1 2
Posted (edited)
6 minutes ago, rock bob said:

da, ali i turci i grci ce imati puno problema da sklope sastav tokom sezone. verovatno ce pustati igrace jer dosta njih igra u domacim klubovima, ali i zvezda i partizan ce nadam se pustiti ako u tim klubovima ima iole zelje za nekim dobrobitom srpskoj kosarci. 

Da, ali imaju dve tj. jednu pobedu više. 

Stvar je jednostavna. Delimo peto i šesto mesto u grupi od šest ekipa, šest kola do kraja. Dve ekipe ispred nas imaju bolji međusobni skor. Šanse su nam veoma slabe, definitivno nije fifti-fifti.

Edited by Heaviside
Posted

Mora da se ide na pobede na svim utakmicama do kraja. To je verovatno jedino sto nas moze pogurati. Teska situacija.

Posted

Pa ko igra za te Grke i Turke a da nisu ovi mesaci maltera iz EL, Mahmutoglui i Agravanisi

Posted

Nisam gledao, niti me interesuje statistika. Samo ću reći - Boban napolje

• +1 2
Posted (edited)
4 minutes ago, Plajvi said:

Pa ko igra za te Grke i Turke a da nisu ovi mesaci maltera iz EL, Mahmutoglui i Agravanisi

A ko igra za Belgiju? Poenta je da ova ekipa koja je izgubila dva puta od Belgije i jedva jednom dobila Letoniju treba da napravi 4-0 skor protiv Grčke, Turske i Britanije. I da tokom priprema za EP odigramo 2-0. Nije nemoguće, ali nije ni mnogo verovatno.

Edited by Heaviside
  • +1 2
Posted

:laugh: Not gonna happen

Govorim u kontekstu toga da je moguce da na EP odu Letonija, VB i Belgija, a ispadnemo mi powerhouseovi™

• +1 1