Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Joe D said:

koji od dvojice?

:D

Aleksaaaaaaa, drugi je vise dominirao krutoscu (not in a good way) i nesposobnoscu da da kos.

Dve pobede i to je jedino bitno. Hvala bogu da smo igrali sa Slovackom inace smo mogli u ovom prozoru opasno da se zaglavimo. Sad nek izadjemo relativno kompletni na Letoniju i Belgiju, sa te dve pobede ibsmo zavrsili 90% posla. 

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

A naguzili su opet te utakmice za kraj juna/pocetak jula. sad se valjda ranije zavrse prvenstva, pa mozda malo odmorniji budemo. 

Posted

Ovo je tek prva grupa, posle se formira druga. U principu 3 ekipe od Srbija, Letonija, Grcka, Turska ce ici na SP, zato nam je druga pobeda nad Letoncima duplo bitna.

Posted (edited)

I zato bi valjalo da Belgija napravi brejk sad.

Toliko o tome, promasili su dva bacanja i u sledecem napadu prodali loptu bez ikakvog pritiska

Edited by J.R. Cash
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Dobila sam dzek pot idemo

Au smara Seve, jebem je na jahti da je jebem. 

Bar 50x sinoc  na Zvezda - Fener, Radonja namerno trazio celendz da bi me ova jos jednom iznervirala. 

• +1 1
  • Haha 1
  • 2 months later...
Posted

Pešić: Svi me pitaju za Jokića, a meni je Kalinić najvažniji igrač reprezentacije

Izlapeli Pirocanac. Zar nije od poznavalaca kosarke ovde konstatovano vise puta da je Kalinic igrac od 4 poena i 2 skoka?

• +1 4
Posted (edited)

Covek se naravno sprda :) Kaze Pesic da Jokic zeli da igra na EP. E pa da vidimo, a ko se  odluci da igra,  nadamo se da ce biti u mnogo boljem fizickom stanju nego sto je bio na SP i da ce se  igra graditi oko njega a ne oko Bogdanovica i Bjelice:)

Edited by Micko8
Posted

al nagrdi ostoju pirke 

• +1 1
Posted
3 hours ago, pantelia said:

Izlapeli Pirocanac. Zar nije od poznavalaca kosarke ovde konstatovano vise puta da je Kalinic igrac od 4 poena i 2 skoka?

8p i 6 sk realno 

Posted
8 hours ago, Micko8 said:

Kaze Pesic da Jokic zeli da igra na hipodromu u sulkama. 

Posted
10 hours ago, Joe D said:

al nagrdi ostoju pirke 

Skocila verna pudlica da ga odbrani

Selektor Pešić bi mogao da kaže i kada je tražio okupljanje reprezentativaca za junske prozore, a ne da šalje šifrovane poruke preko TV, već u kući košarke gde mu pojedinci i klubovi vedre i oblače, određuju koje ce igrače pustiti na spiskove, kao Đorđeviću, a on kao i mnogi ćuti, ne želeći da se kao i predstavnici klubova KLS, zameri pojedincima.

Posted
9 minutes ago, pantelia said:

Skocila verna pudlica da ga odbrani

zašto praviš zabunu kada postoji samo jedna osoba u srpskoj košarci koju nazivamo pudlicom? :dry:

• +1 2
Posted (edited)
9 hours ago, John Coltrane said:

Mislim da je ovo godina  kada ce zaigrati za reprezentaciju  i Misko je pre Pesica dao pozitivnu izjavu  oko njegovog eventualnog ucesca na EP:)

Edited by Micko8
  • 4 weeks later...
Posted

Sranje