February 28, 20223 yr 5 minutes ago, Joe D said: koji od dvojice? Aleksaaaaaaa, drugi je vise dominirao krutoscu (not in a good way) i nesposobnoscu da da kos. Dve pobede i to je jedino bitno. Hvala bogu da smo igrali sa Slovackom inace smo mogli u ovom prozoru opasno da se zaglavimo. Sad nek izadjemo relativno kompletni na Letoniju i Belgiju, sa te dve pobede ibsmo zavrsili 90% posla.
February 28, 20223 yr Author A naguzili su opet te utakmice za kraj juna/pocetak jula. sad se valjda ranije zavrse prvenstva, pa mozda malo odmorniji budemo.
February 28, 20223 yr Ovo je tek prva grupa, posle se formira druga. U principu 3 ekipe od Srbija, Letonija, Grcka, Turska ce ici na SP, zato nam je druga pobeda nad Letoncima duplo bitna.
February 28, 20223 yr I zato bi valjalo da Belgija napravi brejk sad. Toliko o tome, promasili su dva bacanja i u sledecem napadu prodali loptu bez ikakvog pritiska Edited February 28, 20223 yr by J.R. Cash
February 28, 20223 yr 1 hour ago, Milošica said: Dobila sam dzek pot idemo Au smara Seve, jebem je na jahti da je jebem. Bar 50x sinoc na Zvezda - Fener, Radonja namerno trazio celendz da bi me ova jos jednom iznervirala.
May 5, 20222 yr Quote Pešić: Svi me pitaju za Jokića, a meni je Kalinić najvažniji igrač reprezentacije Izlapeli Pirocanac. Zar nije od poznavalaca kosarke ovde konstatovano vise puta da je Kalinic igrac od 4 poena i 2 skoka?
May 5, 20222 yr Covek se naravno sprda Kaze Pesic da Jokic zeli da igra na EP. E pa da vidimo, a ko se odluci da igra, nadamo se da ce biti u mnogo boljem fizickom stanju nego sto je bio na SP i da ce se igra graditi oko njega a ne oko Bogdanovica i Bjelice Edited May 5, 20222 yr by Micko8
May 6, 20222 yr 3 hours ago, pantelia said: Izlapeli Pirocanac. Zar nije od poznavalaca kosarke ovde konstatovano vise puta da je Kalinic igrac od 4 poena i 2 skoka? 8p i 6 sk realno
May 6, 20222 yr 10 hours ago, Joe D said: al nagrdi ostoju pirke Skocila verna pudlica da ga odbrani Quote Selektor Pešić bi mogao da kaže i kada je tražio okupljanje reprezentativaca za junske prozore, a ne da šalje šifrovane poruke preko TV, već u kući košarke gde mu pojedinci i klubovi vedre i oblače, određuju koje ce igrače pustiti na spiskove, kao Đorđeviću, a on kao i mnogi ćuti, ne želeći da se kao i predstavnici klubova KLS, zameri pojedincima.
May 6, 20222 yr 9 minutes ago, pantelia said: Skocila verna pudlica da ga odbrani zašto praviš zabunu kada postoji samo jedna osoba u srpskoj košarci koju nazivamo pudlicom?
May 6, 20222 yr 9 hours ago, John Coltrane said: Mislim da je ovo godina kada ce zaigrati za reprezentaciju i Misko je pre Pesica dao pozitivnu izjavu oko njegovog eventualnog ucesca na EP Edited May 6, 20222 yr by Micko8