Ted Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 (edited) 11 minutes ago, BWA said: A možda ga se i plaše. možda je došao na trening i rekao "katabaza" Edited November 28, 2021 by Ted 3
Nikodije Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Grobari toliko pate zbog Zagorca pa selektor Kari želi da i mi cigani saučestvujemo u tom bolu gledajući ovoga u reprezentaciji. 1
Joe D Posted November 28, 2021 Author Posted November 28, 2021 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Jebem ja mater FIBA i Evroligi kad ne mogu da sednu da se dogovore, te moram da gledam jebenog Zagorca u nacionalnoj majici za to mozes samo selektoru da se zahvalis, nije da nije imao boljih opcija. treba da se pomirimo da cemo u ovim prozorima gubiti iz ekipa iz drugog, treceg, devetog esalona, kome do sad nije jasno zasto i kako verovatno ga previse ni ne zanima. ali ovo maltretiranje navijaca zagorcem je stvarno neshvatljivo i neobjasnjivo. zbog takvih likova deca bataljuju kosarku i prelaze na heroin ili se uclanjuju u sekte. 4 4
Milošica Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 9 minutes ago, Joe D said: zbog takvih likova deca bataljuju kosarku i prelaze na heroin ili se uclanjuju u sekte. Rade im je zapravo motivacija, dokaz da može sve to u isto vreme.
mlatko Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Slušam, gledam i (ne) kontam otkud su znali da je dan Republike da mu puste Hej Sloveni.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
omiljeni Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 a žena kotkuće kupa sama nuna povija doji menja pelene kupa maže sudocrem
Fins fleet Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 On barem ima legit razlog da ne menja pelene, nekoliko hiljada kilometara je daleko od bebe.
Micko8 Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) Ne znam zasto bi ih on menjao i da se nalazi trenutno u Denveru, ja verujem da vecini ovde na forumu , otac nikada nije menjao pelene Edited December 1, 2021 by Micko8 3
Popular Post 1n54jd3r Posted December 1, 2021 Popular Post Posted December 1, 2021 19 minutes ago, Micko8 said: ja verujem da vecini ovde na forumu , otac nikada nije menjao pelene Danas ocevi menjaju pelene i to kao jedno od redovnih zaduzenja...makar to radim svaki dan u vise navrata 10
Popular Post Moća Posted December 5, 2021 Popular Post Posted December 5, 2021 Preminuo je Stevan Jelovac Nisam znao gde drugo da stavim. 13
Lord Stef Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ovo je... jebem li ga, odes na trening sa 32 godine, u punoj snazi, i jednostavno odes, bez pozdrava. Tuga jebena
Recommended Posts