Joe D Posted November 26, 2021 Author Posted November 26, 2021 zasto ti inace ne bi bio simpatican? 3
Hamlet Strašni Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Meni je on bas simpatican lik. Covek rilja posteno. 8
pbg12345 Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 ali niko da prokomentarise izbor maline u strucni stab u kontekstu one izjave pesica svojevremeno koja se ponavljala zilion puta malina inace (opet) gostovao u obrucu kod edina i koleta, okacicu na borcev topik link
omiljeni Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 muskarac sa dva prezimena. garant je bunjevac.
pantelia Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 (edited) Kuridza je najposteniji covek na svetu, u svakom smislu. Kad je skoro sam doneo Zvezdi pobedu prosle godine (mislim nad Fenerom) u nekom drugom kolu EL, bilo OKO na rts posveceno njemu Edited November 26, 2021 by pantelia 1
levi Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Ma proseravanje obično, ne primajte se. Kuridža uvek bio gotivac gde god je igrao
Hamlet Strašni Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Kuridža je valjda potomak čuvenog srpskog popa i uskoka iz zaleđa Zadra. 3
Pantelija jr Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 šalim se majku mu... vazda je igrao za neke ekipe koje nisu bile Partizan, a sjećam se kao kroz maglu da nam je i davao neke koševe i tako... (Jagodica-Bobica Kuridžić, ne Petrušev) 2 hours ago, levi said: Ma proseravanje obično lijepo si opisao svojj doprinos temi 1
Nikodije Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 (edited) Kuridža je dokaz da nikad nije kasno ako si pošten i vredan. Pre tri godine sam ga gledao u novobeogradskom hramu košarke u aba 2 ligi kako razgrće čuvene Dinamikove centre Davida Miladinovića i Dragana Zekovića, a vidi danas. Evroliga pa reprezentacija. Edited November 26, 2021 by Nikodije
Lord Stef Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 MJk je jedan od onih igraca koje ne mozes da ne gotivis, za koga god igrali. Odradjuje svoj posao najpostenije moguce, cesto i iznad svojih mogucnosti, srcan ali nije prljav, daje neki jedan svoj maksimum™. Nije, jbg, vrhunska klasa, ali ne mogu svi ni biti. Sasvim dobar igrac. 1
goofs Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Takoreci Rasko Katic 2, samo manje prljav grub igrac
pacey defender Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 dodao bih jedno, dva ili šesnaest "mnogo" ispred "manje". Zašto Đilas i Šolak ne angažuju Nebojšu Čovića, ako je već ideja da stručni konsultant prosipa priču "nećemo o imenima, ali ovde se radi o kompleksima, evo već 15 godina"? Jebeni Sedlaček, kapiram da se i dalje predstavlja kao skaut Filadelfije.
Recommended Posts