Micko8 Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 (edited) Mogao je malo da uvede Jovica u igru umesto Zagorca ili Radanova, ne verujem da bi slabije odigrao. Edited November 25, 2021 by Micko8
Heaviside Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 1 minute ago, SNARC said: Ne znam da li si gledao nasu tekmu protivu Buducnosti..bio sam bas blizu terena..Lik je srljao iz greske u gresku. Da je tada tu bio iole skoncetrisan covek, Partizan bi vrlo lako usao sa minusom u poslednju cetvrtinu. Kriminalno je odigrao. Priznajem..bio sam frapiran kad sam ga video veceras u nasem dresu. Mislio sam da je Kroat ili Janez. PS. Pecurke su presle u domen hobija i nesto cime se matori zabavlja tijekom penzionerskih dana..Ja sam sebi dopustio da me US transport prigrli oberucke i da od toga placam racune, srecom Vidim sad da moj post može da izgleda nadrkano...nespretna šala vezano za pečurke. Čestitke za novi posao. Gledao sam Kuridžu u Zvezdi mnogo puta, nije igrač za najviši nivo, ali je legitiman ABA igrač. Nije slučajno toliko dugo u ligi, ima dve titule sa Zvezdom i Cibonom, a i sada je u ekipi iz samog vrha. Ima 34, kao mlađi je umeo da čisto statistički bude među najboljim igračima lige. Imao je i u EL dobre partije. Hoću reći, nema mesta čuđenju što je on profi košarkaš. Čovek se potvrđuje iz godine u godinu i dobija nove ugovore. Nervira me to potcenjivanje, ako nije Bodiroga onda je odmah kurac, ja bih mogao da igram kao on. Zato sam ti stavio downvote kada si to napisao posle vaše takme, a sada mi opet palo na pamet. Danas je bio baš dobar, protiv vas je imao loš dan, a i prebrzi ste za njega. Oprosti na trolu. 2
Mark Rothko Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Fenomenalna utakmica, 200 plus koševa, pršti na sve strane, vrhunska zabava. Neizvestan je bio i meč Hrvatska - Slovenija, Englezi pobedili Grke, Belorusi Turke. Odlična stvar su ovi FIBA prozori.
copkillah Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 4 hours ago, garmonbozia said: Aleksa pita za statistiku 😂 5
Milošica Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 (edited) Aleksu po gestikulacijama kao da je Radonjić pravio. Edited November 26, 2021 by Milošica 3 6
April Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 5 hours ago, Milošica said: Aleksu po gestikulacijama kao da je Radonjić pravio. 1
Nikodije Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Baš su srčano odigrali ovi naši polovnjaci, svaka im čast. Ovi trpali ko blesavi al nekako smo uvek imali rešenje. Najbolja tekma ove sezone uz tekme Fmp-a 3
Joe D Posted November 26, 2021 Author Posted November 26, 2021 7 hours ago, Nikodije said: Baš su srčano odigrali ovi naši polovnjaci, svaka im čast. Ovi trpali ko blesavi al nekako smo uvek imali rešenje. Najbolja tekma ove sezone uz tekme Fmp-a igrali su trening mec sa fmp-om, zna kari da izabere adekvatnog sparing partnera
Nikodije Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 (edited) a bas je mogao da probere nesto od igraca u fmp-u, uopste ne vidim po kom kriterijumu je balsa koprivica ispred pavicevica u ovom trenutku. ili recimo zagorac ispred nerandzica. a kada je mogao kuridza, moze i tasa da ne idem dalje. bar je mogao neko na siri spisak, da ih nagradi za dobru sezonu do sada. Edited November 26, 2021 by Nikodije
Pantelija jr Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 još će mi postati čovjek simpatičan...
Recommended Posts