Heaviside Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 (edited) Sramota bi bila da bacaju pare na arenu za utakmicu na koju je došlo jedno 2k ljudi @renne 17 minutes ago, Joe D said: Inace, Kari je opasno brainfartovao sa uvodjenjem radanova da primi loptu u bonusu, sva sreca ovi nisu radili skauting, pa su pravili faul na Teu. Istina, btw faul nad Teom je napravio pomahnitali Kuruc u napadu pre toga, slučajno tj. debilno ispod našeg koša, nije stvar skautinga. Radanov je odmah uručio loptu Teu u poslednjem , mada igrač mu je bio blizu i mogli su/trebalo je da naprave faul. Edited November 25, 2021 by Heaviside
Hamlet Strašni Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Molim vasa da prestanete, rekao je svako šta ima i nema smisla dalje da ponavljate. Slušao sam klijenta 30 minuta kako ponavlja segmente od 3 minuta unedogled večeras, nemojte, molim vas da platite ceh što njemu nisam mogao da naredim da prestane 1 3
renne Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Just now, Heaviside said: Sramota bi bila da bacaju na arenu za utakmicu na koju je došlo jedno 2k ljudi Istina, btw faul nad Teom je slučajno napravio pomahnitali Kuruc u napadu napadu pre toga, slučajno tj. debilno ispod našeg koša, nije stvar skautinga. Radonov je odmah uručio loptu Teu u poslednjem mada igrač mu je bio blizu i mogli su/trebalo je da naprave faul. pa ne bi bila sramota kad se smrzavaju u pioniru
Heaviside Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Sramota je što u pioniru ne radi grejanje, a ne što savez ne uzima halu od 18k kapaciteta za ovu utakmicu
Ted Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Molim vasa da prestanete, rekao je svako šta ima i nema smisla dalje da ponavljate. Slušao sam klijenta 30 minuta kako ponavlja segmente od 3 minuta unedogled večeras, nemojte, molim vas da platite ceh što njemu nisam mogao da naredim da prestane brate, ja bih više voleo da sam slušao tvog klijenta 300 minuta nego što sam gledao Floru i Partizan
SNARC Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 44 minutes ago, Heaviside said: Pozdrav za @SNARC apropo tvrdnje da ako je MJK profi košarkaš onda može i on Pozdrav...potpisujem, jos jedared
mlatko Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Deste sada hejteriStoka (raz)like Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
BWA Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 17 minutes ago, Ted said: brate, ja bih više voleo da sam slušao tvog klijenta 300 minuta nego što sam gledao Floru i Partizan Kad odeš u advokaturu shvatićeš da ima i gorih stvari od meča Flora-Partizan. 3
johan nagel Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Али у једном моменту док се ломи резултат петорка Аврамовић, Дангубић, Трифуновић, Загорац и Смајлагић.. и камен би заплакао 1
Heaviside Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 (edited) 39 minutes ago, SNARC said: Pozdrav...potpisujem, jos jedared Legit prvoligaški igrač™ za gornji deo tabele. Ako stvarno imaš telesinu i talenat kao on bolje da si sačekao sa uzgojem pečuraka, skupila bi se od košarke koja stotina hiljada za ulaganje. Edited November 25, 2021 by Heaviside
SNARC Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Just now, Heaviside said: Legit prvoligaški igrač™ za gornji deo tabele. Ako stvarno imaš telesinu i talenat kao bolje da si sačekao sa uzgojem pečuraka, skupila bi se od košarke koja stotina hiljada za ulaganje. Ne znam da li si gledao nasu tekmu protivu Buducnosti..bio sam bas blizu terena..Lik je srljao iz greske u gresku. Da je tada tu bio iole skoncetrisan covek, Partizan bi vrlo lako usao sa minusom u poslednju cetvrtinu. Kriminalno je odigrao. Priznajem..bio sam frapiran kad sam ga video veceras u nasem dresu. Mislio sam da je Kroat ili Janez. PS. Pecurke su presle u domen hobija i nesto cime se matori zabavlja tijekom penzionerskih dana..Ja sam sebi dopustio da me US transport prigrli oberucke i da od toga placam racune, srecom
Recommended Posts