Ratamahatta Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 16 hours ago, levi said: Jelovac imao moždani udar Stevan Jelovac se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, kako bi se njegovo stanje u potpunosti pratilo. On je trenutno stabilno, ali ozbiljno, posle operacije koja je morala da bude izvršena, kao i da je prema prvim procenama lekara u pitanju bio moždani udar. Jbt spominjao sam ga neki dan na Zvezdinom topiku, kakav kanal. Sokantno, i ovo i Daca Nikolic. 1
Micko8 Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Strasno, mlad covek , uvek je bio korektan na terenu, nije ni los igrac. Zivot je bas surov.
Joe D Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 Ajmo neki poznavalac da mi razresi dilemu. Gotovo da sam siguran bez da proveravam da ce Marko Jagodic Kuridza biti najstariji debitant u reprezentaciji u zvanicnom mecu ako zaigra(a hoce) u ovom prozoru. Ali, da li ce Djurisic sa 17 godina i 9 meseci biti najmladji, ako dobije sansu? Znam da je Drazen debitovao sa nepunih 18, ali mislim da nije zvanicni mec bio u pitanju. Za ranije nemam pojma.
pbg12345 Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 petar arsic je igrao mediteranske igre 1991, od igraca 73 koji su igrali on je najmladji, rodjen 06.11. igralo se od 28 juna, ne znam kad je bio kosarkaski turnir pretrcao sam sad onih "60 zlatnih godina", ali moguce da sam prevideo nekog zanimljivo na netu nema ili nije lako naci spisak najmladjih debitanata
pbg12345 Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 igrali su 88 balkansko danilovic i badzim danilovic rodjen 25 02 1970, badzim dan kasnije, al nemam predstavu u kom mesecu se igralo to prvenstvo
April Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Debitovaće sve mlađi da ih ne pokupe druge repkeSent from my MRD-LX1 using Tapatalk
Micko8 Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Pa ne mogu da ih pokupe ako su ti igraci vec igrali za mladje kategorije reprezentacije Srbije.
Joe D Posted November 25, 2021 Author Posted November 25, 2021 nije valjda da samo sport klub prenosi mec veceras?
copkillah Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 On 17.11.2021. at 8:21, Plajvi said: Jbt spominjao sam ga neki dan na Zvezdinom topiku, kakav kanal. Sokantno, i ovo i Daca Nikolic. S tim što se Nikolić vraća uskoro na teren, a ovaj verovatno nikad...
renne Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 21 minutes ago, Joe D said: nije valjda da samo sport klub prenosi mec veceras? da
Lozac ugljena Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Miloš Teodosić, Nikola Jović, Alen Smailagić, Balša Koprivica, Marko Jagodić Kuridža, Jovan Novak, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac, Uroš Trifunović i Nemanja Dangubić.Jović, Smailagić, Koprivica, Jagodić Kuridža, Ristić i Novak će debitovati za nacionalni tim.Šansu u drugoj utakmici protiv Belgije (nedelja, 15.30) čekaće Nikola Đurišić, Dalibor Ilić, Dragan Apić, Aleksa Uskoković i Nikola Rebić.Osim njih, za tu utakmicu konkurišu i igrači koji za vikend neće imati obaveza u Evroligi – Vasilije Micić, Filip Petrušev i Nemanja Ne dović. Очекивао сам Реброна™, али ајде. На позицији 2 је ово бааааш танко...
Joe D Posted November 25, 2021 Author Posted November 25, 2021 Prilicno iznenadjujuce da Ilic nije u sastavu.
Recommended Posts