theanswer Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) imponuje kad se turci žale na suđenje Edited August 17, 2014 by theanswer
Tinman Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Mensecini da Krstic tesko da ce moci da igra na prvenstvu kako se kretao u ovih 30-ak sekundi.
garmonbozia Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Bogdan je rođeni pobednik, ako već nije bilo jasno.
theanswer Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Mensecini da Krstic tesko da ce moci da igra na prvenstvu kako se kretao u ovih 30-ak sekundi. Ma jok. Nije se ni kretao. Mislim da ga je Đorđević ubacio ili iz sprdnje ili da ga publika pozdravi (nijedno mi nije jasno,al ajde). Valjda činjenica da je u 12,da se zagreva pre utakmice znači više od toga.
beatakeshi Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Bogdan razjasnio Turcima zašto će ga plaćati sledećih nekoliko godina.
najka Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 a kojot kadar nevera :) kako smo krenuli, odlicno izgledamo :) jos kada se prikljuce krle i teo i mozda nedovic bice to odlicno :)
MachineGunEtiquette Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Svaka čast Vučiću Bogdanu. Biće Krle OK, ovo je fore radi unišo, da mane publiki. Odličan kvalitet ovog tvboxuzivo streama, možda nastavim da gledam ovaj neki film što je počeo?! Stefon reko "nadam se da će se Krle i Teo priključiti". Bemliga, iako je Nedara oprilike prežaljen, ja se ipak nado. Volo bih da Jović postane neki novi repstativni Milenko Topić.
theanswer Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Stefon reko "nadam se da će se Krle i Teo priključiti". Bemliga, iako je Nedara oprilike prežaljen, ja se ipak nado. Priključiće se oni sigurno. Ima još 2 nedelje do prvenstva. A pisao sam već da nam otrpilike trebaju za 3 utakmice u grupi i onda se igra nokaut i takav sistem takmičenja nam odgovara ovaj put.
MachineGunEtiquette Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ma znam to, nego ja se nadah potajno i Nedoviću, a Stefonova izjava mi samo potvrđuje da je prežaljen, unatoč onoj izjavi iz Blica koju je neko, mislim HaveFun, kvotovao.
Recommended Posts