October 14, 20213 yr 1 hour ago, goofs said: Meni je to bas enigma, ovo jos i ajde, ali one reklame za kladionice, jbo ih kladionice, sta ce im to u zivotu i njemu i Bobanu. Mozda je "skupo" preneti novac iz Amerike u Srbiju, pa je ovako lakse. Mozda su tu i neki dilovi sa Miskom, ko zna. E to. Jeste skupo. Prilično. Otuda i Joker kao klub i sve ove zajebancija.
October 14, 20213 yr 42 minutes ago, Joe D said: on i doncic sa onom podrigusom sto reklamira, heroji socijale. I Đoković kad je paštetu reklamirao a Federer rolex
October 14, 20213 yr 5 minutes ago, theanswer said: I Đoković kad je paštetu reklamirao a Federer rolex zar nije to bio janko?
October 14, 20213 yr najbolja reklama ikad. ne mogu prestati da gledam. shvatio sam i da jokara nije igrao za repku jer je bojkotovao suzi. više nikad ga neću zvati inaugurator. ubeđen sam i da će novac od reklame donirati opoziciji da sruše vučića i kamarilu.
October 14, 20213 yr Od te reklame za paštetu sjećam se Viška. Debeli je bog, kakva je ovo kurcobolja, on je GOAT kurcobolje. Kurcobolja kao brend, bukvalno je počeo to da prodaje. I ovu reklamu je snimio kao dokaz svoje kurcobolje.
October 14, 20213 yr https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21090-nba-20192020/?do=findComment&comment=4745463 Quote Jokara bi bio dobar da ga uzme Coors. Oni su iz okoline Denvera, a ovamo imaju Apatinsku pivaru koja je na 10km od Jokarine kuće. Ima i ona fotka iz kladionice kad pije Jelen
October 14, 20213 yr 47 minutes ago, nenad said: zar nije to bio janko? Jeste Tipsarević Milica pašteta, nije se Đoković time bavio
October 14, 20213 yr Debeli je bogotac, zato ne mogu previše da mu zameram to što ne igra za reprezentaciju (ali ga treba psovati). Totalna kurcobolja, baš nestvarno. Za tu rolu u reklami za Jelen je i Bane iz Garavog sokaka premlad, a ne ovaj.
October 14, 20213 yr Drži mikrofon u jednoj i pakovanje paštete u drugoj ruci podignutoj do visine lica. Rezolucija slike očajna, zvuk još gori, iza njega je hotel iz koga izlaze igrači u papučama i ulaze u autobus. Edited October 14, 20213 yr by Heaviside
October 14, 20213 yr To. Ili iza njega ormar hotelske sobe, posto snima u privatnosti svoje sobe, jelte. SOS kanal je youtube podcast pre podcasta, prove me wrong.