October 13, 20213 yr 23 minutes ago, Fins fleet said: 2007. je imao 5.1 na 36 minuta, isto kao i 1 Kyle Lowry. Ne znam gde si našao taj podatak ali na dva sajta je 4.1 i jedan od njih je nba.com.
October 13, 20213 yr 1 hour ago, Mil@n said: Ne znam gde si našao taj podatak ali na dva sajta je 4.1 i jedan od njih je nba.com. Basketball reference. 5.1 na 36 minuta, 4.1 Po utakmici
October 13, 20213 yr 15 hours ago, Fins fleet said: 2007. je imao 5.1 na 36 minuta, isto kao i 1 Kyle Lowry. Nije neki all star nivo, ali ne poredimo ga ovde sa Jokicem vec sa Sasom Obradovicem, koji je od NBA lige bio dalje nego 1 Rade Zagorac (ako cemo da preterujemo). Tada da, sada bi vec mogao da dogura tamo...I mnogo gori su uspevali
October 13, 20213 yr Koji to mnogo gori? Čovek jedva da je EL igrao. Ispada da ga nipodaštavam, dobar je bio klupski igrač, ali kakav crni NBA. Veze nema.
October 14, 20213 yr Koliko on može da dobije para za ovakvo nešto? Ovako lenj kakav je, za koliko mu se isplati da se cima, iako već ima koliko hoće...?
October 14, 20213 yr Sto ne igra za reprezentaciju i ajde, ali ovaj vojvodjanski patos se ne moze oprostiti
October 14, 20213 yr 6 minutes ago, Mil@n said: Koliko on može da dobije para za ovakvo nešto? Ovako lenj kakav je, za koliko mu se isplati da se cima, iako već ima koliko hoće...? Meni je to bas enigma, ovo jos i ajde, ali one reklame za kladionice, jbo ih kladionice, sta ce im to u zivotu i njemu i Bobanu. Mozda je "skupo" preneti novac iz Amerike u Srbiju, pa je ovako lakse. Mozda su tu i neki dilovi sa Miskom, ko zna.
October 14, 20213 yr Ko vam je kriv sto najvredniji dzokej moze da kupi celu pivaru a vi ne mozete da prisutite sebi ni za jedno pivo