Agni Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 nema potok na firstrow, dajte http://tvboxuzivo.blogspot.be/2014/07/rts-1-rezervni-link-1.html
MayDay Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Dobro Raduljica izgleda. Ne u ovoj utakmici, nego u odnosu na to što sam očekivala. A Boca ga ne voli. :-( Edited August 17, 2014 by MayDay
MachineGunEtiquette Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 http://tvboxuzivo.blogspot.be/2014/07/rts-1-rezervni-link-1.html fala, nađoh i sam u međuvremenu.
Have_Fun Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Jovic stvarno dobro igrane kapiram sto mu se kenjaDecko ne pokusava nesto sto ne ume, sasvim je korektan u napadu, dobro organizuje, lepo radi pnr, pas baca na vreme, u odbrani je odlican.. Ne pravi neki potez vise, ne znam sta mu se zamera. Korektno odradjuje svoj deo posla
MachineGunEtiquette Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Jovic stvarno dobro igra ne kapiram sto mu se kenja Decko ne pokusava nesto sto ne ume, sasvim je korektan u napadu, dobro organizuje, lepo radi pnr, pas baca na vreme, u odbrani je odlican.. Ne pravi neki potez vise, ne znam sta mu se zamera. Korektno odradjuje svoj deo posla Upravo htedoh isto da napišem, pošto ga ranije nikad nisam gledao, a nasuprot pisanju ovde deluje sasvim pismeno.
theanswer Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Mora Đorđević da nađe bolje varijante za Bjelicu u napadu. On je naša bukvalno prva zvezda ovde u ovom sastavu a lopta je non stop u rukama u završnicama napada kod Markovića,Jovića,Katića,Raduljice.
beatakeshi Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Sa Jovićem to mnogo bolje izgleda nego sa Markovićem.
Djolle Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Izgledali smo bolje sa Jovićem, nego sa Markovićem. Brine Bjelica, juče mu je Đorđević prebacio posle jednog šuta, danas je to ponovio još 2 puta.
theanswer Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Izgledali smo bolje sa Jovićem, nego sa Markovićem. Brine Bjelica, juče mu je Đorđević prebacio posle jednog šuta, danas je to ponovio još 2 puta. Pa po meni,nema neke izrađene akcije za njega,nego se on onda iznervira i šutne
Have_Fun Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Pa po meni,nema neke izrađene akcije za njega,nego se on onda iznervira i šutne i meni tako deluje kad nista ne prodje, uvale mu vruc krompir da se snalazi
Djolle Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Pa po meni,nema neke izrađene akcije za njega,nego se on onda iznervira i šutne Sležem se, dosta pokušavamo da spustimo dole. Većina pozicionih napada se tako završi.
theanswer Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Kad vidim stefana markovića da šutne spot-up trojku preko truke,želudac mi se prevrne Bjelica opet previše razmišlja o šutu kad je sam. Edited August 17, 2014 by theanswer
Recommended Posts