Micko8 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) Evo ovde iz grcke lige, iskolovali su jedan drugoga. Edited October 5, 2021 by Micko8
nahbar Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Aman ljudi, nemojte Zdovca i Pefija u istu recenicu. Jure bi bio startni plej u nikad odigranoj utakmici 1992. Fantastican igrac, u dva najbolja YU pleja svih vremena 2
April Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 4 hours ago, Papovac said: pravda za duska ivanovica, on je njima bio taj faktor x koji je donosio prednost u odnosu na partizan Ovo. Neverovatno da tog sjajnog igrača i trenera niko ne pominje. Bio crnogorski Galis.
Jozef K. Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 U paralelnom svetu, izgubili bi 1992, Dražen bi bio živ i revanširali bi smo se 96 u Atlanti. Sada bi tim bio Luka, Bogdan, Bojan, Bjelica, Jokić. Pa onda do 12 Dragić, Vasa, Šarić, Mirotić, Kalinić, Vučević, Nurkić. A sigurno sam nekoga ispustio iz vida.
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 ma najbolje da bi izgubili 92 e, fali ti visokih u ovoj "aktuelnoj sfrj reprezentaciji" 1
1n54jd3r Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 minute ago, pbg12345 said: ma najbolje da bi izgubili 92 e, fali ti visokih u ovoj "aktuelnoj sfrj reprezentaciji" i poentera fali bas, ali zato odbrana kida
1n54jd3r Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Just now, red star forever said: Izgubili bi lagano '92. naravno...MJ i Pipen bi nalozili ostatak tima da ne skoluju samo Kukoca no i ostatak zvezda
Jozef K. Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 3 minutes ago, pbg12345 said: ma najbolje da bi izgubili 92 e, fali ti visokih u ovoj "aktuelnoj sfrj reprezentaciji" Realan sam
Milošica Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) 7 minutes ago, pbg12345 said: ma najbolje da bi izgubili 92 e, fali ti visokih u ovoj "aktuelnoj sfrj reprezentaciji" Ali stvarno jeste velika razlika u kvalitetu trenutno, s toga toliko visokih. Verovatno bi u skorom periodu tu upali neki kao Gnjidić(ex you kontekst), Milijašević, Đurišić, Jović, Pokuševski(poslednja trojica samo uslovno rečeno visoki, mogle bi tu razne kombinacije spolja sa njima da se naprave). Ne bi me čudilo da Lazarević tu nađe mesta, iako je ofanzivno slabiji od Vanje i Trife npr. Edited October 5, 2021 by Milošica
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 minute ago, 1n54jd3r said: naravno...MJ i Pipen bi nalozili ostatak tima da ne skoluju samo Kukoca no i ostatak zvezda mogli bi da se loze do sutra i samo nemo posmatraju kako paspalj prolazi pored njih sve mrmljajuci sebi u mradu "jel ja da vam protrcavam odje pola godine picka vam materina ona americka" i ubija ih od table 1
red star forever Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Već smo ranijee ustanovili da je Hrvatska imala "jaču" polovinu našeg Drim tima. Kukoč, Rađa, Petrović, Vranković... I bili su lagano pocisceni, po sjećanju, sa 30+ razlike. Dva puta.
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 nebitno je polovina, jedan manje ili vise polovinu su imali i hrvati i mi i litvanci, problem svih je bio nedovoljno kvalitetnih igraca da se suprostave amerima to je vreme kad se sralo u gace na pomisao nba igraca sfrj je imala 10ak koji su bili u stanju igrati protv njih 1
red star forever Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Sa originalnim Drim timom, nije imala. Laganih trideset razlike u kvalitetu nije nešto što mogu Divac, Paspalj i nekoliko dopuna na klupi nadoknaditi.
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 nisu to dopune na klupi ne znam koje si godiste oni su rasli zajedno, igrali godinama zajedno, to je mozda i veci kvalitet te ekipe od surovog individualnog kvaliteta koliko god to mozda pretenciozno zvucalo u toj uigranosti se krije i najveca prednost sfrj ekipe u tom nikad ne odigranom duelu i da, naravno da bi verovatno izgubili ali ubedjen sam da bi se makar dobrim delom igrala takmicarska utakmica mada pomenuo sam to u sali, nema nikakve potrebe da stoti put ponavljamo iste stavove i vrtimo istu pricu 1
Recommended Posts