August 15, 201410 yr Nema inteligenciju za vrhunskog igraca... Svejedno. Mislim da je bas njegova kosarkaska inteligencija i pismenost uticala da tako mlad bude dobar kosarkas, sto je za posljedicu imalo nerealna ocekivanja njegovih krajnjih dometa.
August 15, 201410 yr Dobio je sve moguće šanse i u najboljim godinama je van reprezentacije. Dakle nešto škripi.
August 15, 201410 yr Nekada su stvari prilično jednostavne. Nema šut da igra dvojku,nema brzinu da igra keca.
August 16, 201410 yr Nekada su stvari prilično jednostavne. Nema šut da igra dvojku,nema brzinu da igra keca. +1 ovo bi i bilo najkonkretnije a ujedno i najjednostavnije objasnjenje...uz dodatak da nema sut ni za prvu ni za drugu poziciju :)
August 16, 201410 yr Tepicu je sut 5 puta bolji od zbira muda, srcanosti i bezobrazluka. A mislim da mu je ipak najveci problem ta visoka inteligencija, zbog koje stalno previse nesto racuna i analizira. Da malo manje razmislja, a vise grize, ne bi se primecivao nesto losiji sut. Ali...
August 16, 201410 yr Milenko je bio jako loš na gostovanjima (EL, TOP 16, ove godine), u Areni potpuno drugi igrač.
August 16, 201410 yr Tepicu je sut 5 puta bolji od zbira muda, srcanosti i bezobrazluka. A mislim da mu je ipak najveci problem ta visoka inteligencija, zbog koje stalno previse nesto racuna i analizira. Da malo manje razmislja, a vise grize, ne bi se primecivao nesto losiji sut. Ali... evo kako timmy zamislja inteligenciju- sedis i nesto mrsomudis, a vreme prolazi.
August 16, 201410 yr Iz te grupe plasim se samo Hrvata i to iz drugih razloga. I generalno na nasoj strani zreba ne vidim da je iko toliki bauk osim Spanaca