Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Nema inteligenciju za vrhunskog igraca... Svejedno. Mislim da je bas njegova kosarkaska inteligencija i pismenost uticala da tako mlad bude dobar kosarkas, sto je za posljedicu imalo nerealna ocekivanja njegovih krajnjih dometa.

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Dobio je sve moguće šanse i u najboljim godinama je van reprezentacije. Dakle nešto škripi.

Posted

Nekada su stvari prilično jednostavne. Nema šut da igra dvojku,nema brzinu da igra keca.

Posted

Nekada su stvari prilično jednostavne. Nema šut da igra dvojku,nema brzinu da igra keca.

+1

ovo bi i bilo najkonkretnije a ujedno i najjednostavnije objasnjenje...uz dodatak da nema sut ni za prvu ni za drugu poziciju :)

Posted

Tepicu je sut 5 puta bolji od zbira muda, srcanosti i bezobrazluka.

A mislim da mu je ipak najveci problem ta visoka inteligencija, zbog koje stalno previse nesto racuna i analizira. Da malo manje razmislja, a vise grize, ne bi se primecivao nesto losiji sut. Ali...

Posted

Milenko je bio jako loš na gostovanjima (EL, TOP 16, ove godine), u Areni potpuno drugi igrač.

Posted

Tepicu je sut 5 puta bolji od zbira muda, srcanosti i bezobrazluka.

A mislim da mu je ipak najveci problem ta visoka inteligencija, zbog koje stalno previse nesto racuna i analizira. Da malo manje razmislja, a vise grize, ne bi se primecivao nesto losiji sut. Ali...

evo kako timmy zamislja inteligenciju- sedis i nesto mrsomudis, a vreme prolazi.

Posted

Neću reći ništa novo ali Argentinci su u napadu izrazito limitirana ekipa. 

Posted

Iz te grupe plasim se samo Hrvata i to iz drugih razloga. I generalno na nasoj strani zreba ne vidim da je iko toliki bauk osim Spanaca