napadaj Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Mora da se pokrene i pitanje šta jebena FIBA radi i na šta ovo liči. 3
Ted Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 minutes ago, samo_opusteno said: Sve te trzavice u ekipi, otkazi i sl. porucuju da se izgubio famozni kult reprezentacije. Ovo veceras je licilo na fudbalsku reprezentaciju. izgubila se i država za koju je taj čuveni kult bio vezan a malčice se i vreme promenilo. pa imas pet puta više utakmica nego ranije, gomile Evropljana u NBA....itd 1
Tsai Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 6 minutes ago, freakns said: izgleda je covek stvarno imao proliv čuće se 4
Amos Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 (edited) 3 minutes ago, Milošica said: Ovo je problem. Na kraju se nekako uvek svede na znak jednakosti, ali nije tako. Gospoda iz moderacije ništa ne rade(osim ili kad baš moraju ili kad banuju neke benigne likove) i onda naravno da treba odgovoriti. Ajd ovaj lik ne znam ko je, ali Dankan je ozbiljan čovek i totalno mi je nejasno šta mu to treba iz čista mira. I van svake logike. Naravno da ne treba odgovoriti svakom trolu ili imbecilu. Upravo neodgovaranje na njihova nebitna mišljenja ih poništava. Nestaju kao da ih nikad nije ni bilo. Ne znam ni šta je Dankan pisao, samo sam preleteo preko onog drugog posta. Pa da me trigeruje svaka glupost koja se ovde napiše u toku dana već bi me dva puta pojeo čir. Edited July 4, 2021 by Mos 1
Tsai Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 ne znam, zar nije malo debilno da finalisti evropskog prvenstva ne idu direktno na OI? pa onda na kraju se sve slomi na jednoj tekmi, usranoj 1
freakns Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 minutes ago, napadaj said: Mora da se pokrene i pitanje šta jebena FIBA radi i na šta ovo liči. a yeeee.... nije da se o ovome ne pripoveda zadnje 3 godine
theanswer Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Just now, Tsai said: ne znam, zar nije malo debilno da finalisti evropskog prvenstva ne idu direktno na OI? pa onda na kraju se sve slomi na jednoj tekmi, usranoj Nije. Dva najbolja tima sa kontinenta sa SP koje je poslednje veliko takmičenje pred OI idu na OI.
freakns Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 (edited) 5 minutes ago, theanswer said: Nije. Dva najbolja tima sa kontinenta sa SP koje je poslednje veliko takmičenje pred OI idu na OI. ne, nego jedan. ovde se izuzima svetski prvak i domacin OI znci prvak sveta, domacin OI i po jedan najbolji s kontinenta, i jos 4 iz kvalifikcija edip: u kvalifikacije ide onaj sto plati Edited July 4, 2021 by freakns
Milošica Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 4 minutes ago, Mos said: Naravno da ne treba odgovoriti svakom trolu ili imbecilu. Upravo neodgovaranje na njihova nebitna mišljenja ih poništava. Nestaju kao da ih nikad nije ni bilo. Pa naravno da ne treba svakom, ali tim suludim ispadima su skloni i ljudi koji imaju hiljade postova ovde. Evo večeras minimum trojica takvih, koliko sam na brzinu video.
napadaj Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 8 minutes ago, freakns said: a yeeee.... nije da se o ovome ne pripoveda zadnje 3 godine Nedovoljno i po novinama, umesto da se savezi pobune tamo gde treba.
theanswer Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 10 minutes ago, freakns said: ne, nego jedan. ovde se izuzima svetski prvak i domacin OI znci prvak sveta, domacin OI i po jedan najbolji s kontinenta, i jos 4 iz kvalifikcija edip: u kvalifikacije ide onaj sto plati Ne, iz Evrope i Amerike 2, sa ostalih kontinenata najbolje plasirani. Svetski prvak kao svetski prvak nema mesto. Da je SAD bila prvak, amerika bi imala još jednu kvotu, evropa 2 opet.
Jozef K. Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 17 minutes ago, Tsai said: ne znam, zar nije malo debilno da finalisti evropskog prvenstva ne idu direktno na OI? pa onda na kraju se sve slomi na jednoj tekmi, usranoj Svetsko je bilo kvalifikaciono. Tu je realno propuštena prilika. Ovako desetkovani očigledno nisu bili sposobni da išta organizovano odigraju tj odbrane
freakns Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, napadaj said: Nedovoljno i po novinama, umesto da se savezi pobune tamo gde treba. mogu da se bune do sutra. FIBA vodi gomila kretencina. iz Evrope FIBA predstavnici su iz kosarkaskih velesila, Finske i Rumunije su kosarkasi, i jos neki advokati iz Grcke, jeda u boardu, drugi je gensek... a izmedju dva Grcka genseka, FIBA je vodio Islandjanin... William Jones i Bora Stankovic se prevrcu u grobu.
Recommended Posts