omiljeni Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Pre neki dan smo imali mvp u 15 liga, od nba preko euroleague i adriatic do biznis i soskove lige buducih sampiona, nije bilo zime za nasu kosarku a sad odjednom opet svi psuju inauguratora :( 1
copkillah Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 5 minutes ago, napadaj said: Mene i dalje više nervira debela pičketina od svih koji su bili na terenu i klupi danas. a jes, da je on bio tu, sigurno bi večeras bili motivisani da igraju odbranu
maheem Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 28 minutes ago, Jumanji said: Bjelica kaze, hteli smo da usrecimo narod. Pa jbt jel igras zbog sebe i tima valjda, kakav sad narod. Doduse tako ste i igrali, ako su vam to bili prioriteti. A onda Teo kaze, nismo bili toliko losi, koliko su oni bili dobri. Alooeee momci, pa vi ne znate ni zasto ste tu bili, niti koji vam je posao. Bio. Ovo šupkanje narodu u izjavama ovih nedelja je 2
Popular Post theanswer Posted July 4, 2021 Popular Post Posted July 4, 2021 11 minutes ago, BWA said: Možda, ali to ne znamo. Ćelavi nas je vratio tamo gdje nam je mjesto pa je ipak dobio nadimak Celava prevara. Ali niko iole normalan nije za njega mislio da je ćelava prevara, samo supergute sa tvitera i middleclasovi foruma 10 1
napadaj Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 minutes ago, copkillah said: a jes, da je on bio tu, sigurno bi večeras bili motivisani da igraju odbranu Ne bi, ali je on napadački najmanje tri klase iznad svakoga ko je bio na terenu. Šteta što ga više zanima da mazi konje i glumi babicu svojoj ženi. 1
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, omiljeni said: Pre neki dan smo imali mvp u 15 liga, od nba preko euroleague i adriatic do biznis i soskove lige buducih sampiona, nije bilo zime za nasu kosarku a sad odjednom opet svi psuju inauguratora :( S jedne strane Vučić i Suzi, sa druge Čakija i Kokoškov, sa treće navijači Srbi ludaci u kenjanju po internetu sveta prvaci, sa četvrte treba da vuče Avramovića, Anđušića, Bobija i ostale dobričine... Toliko razloga da igra a on neće a kako Luka može
steins Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 6 minutes ago, arheolog1981 said: Hm Sent from my M2002J9G using Tapatalk Srpska posla 2
copkillah Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 3 minutes ago, napadaj said: Ne bi, ali je on napadački najmanje tri klase iznad svakoga ko je bio na terenu. Šteta što ga više zanima da mazi konje i glumi babicu svojoj ženi. Gledaj to ovako: ova reprezentacija je trenutno kurac i da smo prošli, samo bi te više bolela neka Argentina ili slično 4 2
SNARC Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Just now, copkillah said: Gledaj to ovako: ova reprezentacija je trenutno kurac i da smo prošli, samo bi te više bolela neka Argentina ili slično Meni samo zao sto cemo delovati jadno i malobrojno na otvaranju..
Lancia Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, steins said: Srpska posla Mda, ziva nisam, ko ce sad da doceka Micicevu objavu. 2
BWA Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 3 minutes ago, SNARC said: Meni samo zao sto cemo delovati jadno i malobrojno na otvaranju.. I meni. Licicemo na Fidži.
precog Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 4 minutes ago, Lancia said: Mda, ziva nisam, ko ce sad da doceka Micicevu objavu. ima neko stream?
theanswer Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 4 minutes ago, SNARC said: Meni samo zao sto cemo delovati jadno i malobrojno na otvaranju.. To je bar lako, neće biti parada nacija ko ranije, korona je
Recommended Posts