Agni Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 U Partizanu je jer nema bezobrazluk koji je potreban i prema protivniku a i prema saigracima. Kako nema? Pogledaj samo tu zlu i bezobzirnu facu.
harper lee Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Svakakve stvari sam citao o Tepicu ali da je u pitanju neinteligentni momak to je zaista neobicno retka primedba.
bergasa19 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Svakakve stvari sam citao o Tepicu ali da je u pitanju neinteligentni momak to je zaista neobicno retka primedba. Izvinai, ali nedostatak košarkaške inteligencije ne znači da Tepić nije inteligentan. Edited August 15, 2014 by bergasa19
harper lee Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Izvinai, ali nedostatak košarkaške inteligencije ne znači da Tepić nije inteligentan. Upravo o toj inteligenciji i govorim. Tepic je nadprosecno inteligentan kosarkas koji izvanredno "cita" igru, da su mu sve ostale fizicke, karakterne i tehnicke karakteristike na nivou te sad bi prasio u NBA ligi.
bergasa19 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kako to nijedan veliki klub nije provalio? Za fizikalije si pogrešio.
harper lee Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kako to nijedan veliki klub nije provalio? Za fizikalije si pogrešio. Kako nije provalio sta? Da je kosarkaski natprosecno inteligentan? To nije jedina karakteristika na osnovu kojih se potpisuju veliki ugovori, nisu klubovi akademije nauka i umetnosti. Tep ima druge nedostatke koji mu zatvaraju vrata velikih klubova, to ne znaci nista.
Кристофер Лумумбо Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kako to nijedan veliki klub nije provalio? Za fizikalije si pogrešio. kako nije provalio? pa provalio je zeljko i doveo ga u panatinaikos. upravo je zeljko smatrao da ce u panatinaikosu ostati dve godine dok ne ode u nba. e sad, sto se to nije desilo, jbg...
Кристофер Лумумбо Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 To i pitam Šta mu se isprečilo u razvoju? jebem li ga, o tome mogu njegovi treneri da govore.
Joe D Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 i kojom logickom metodom si dokazao nedostatak kosarkaske inteligencije jedini moguci odgovor na to pitanje?
bergasa19 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 i kojom logickom metodom si dokazao nedostatak kosarkaske inteligencije jedini moguci odgovor na to pitanje? Nisam ništa dokazao niti mislim. Samo sam rekao šta mislim o njegovoj igri.
Timmi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Tepicu je presudilo to sto njegov sut nije postao dovoljno konstantan, a on nije igrac nekih posebnih fizikalija da na taj nacin dominira. S boljim sutem i ostali pozitivni atributi bi dodatno dosli do izrazaja. Slicna prica moze biti s mitrovicem ako ne popravi sut tokom karijere, iako nemaju neke veze jedan s drugim. ali tepic kosarkaski neinteligentan, majko mila.
bergasa19 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Jebiga Timmi ti mi sad učitavaš nešto što nisam rekao. Edited August 15, 2014 by bergasa19
Recommended Posts