mlatko Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Nekome je učestvovanje na OI rezultat sam po sebi a drugome trošak ako ne šalje tim za medalju. Toliko
Cash Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 E jbg braco Srbi usrali ste stvar. Bilo bi opasno lozenje da smo se i mi i vi plasirali na OI. Ovako samo moji pobedise. :(. Steta stvarno.
mackenzie Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 minutes ago, steins said: Jedino kad sam video da ovsko igramo je bilo u finalu EPa protiv Slovenije. Sent from my SM-N970F using Tapatalk Zamrzio sam Bobana od tad.
J.R. Cash Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Dobri covek Kokoskov dao Italijanima 25 fore. Sad je izveo Kalinica i Bejlicu zajedno, gotovi su.
SNARC Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 minutes ago, steins said: Jedino kad sam video da ovsko igramo je bilo u finalu EPa protiv Slovenije. Sent from my SM-N970F using Tapatalk Tada bejasmo Ok..Kekeci bejahu bolji. Ovo lici vise kad nas je Argentina naguzila na SP. 1
Sandens Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 6 minutes ago, Tsai said: kakvo sranje jbt. OI bez basketa ko burek bez jogurta bukvalno cu da gledam samo atletiku.
Ted Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 (edited) dajte ljudi da ne preterujemo sad, ispašće da je Kokoškov trener za aba2....mislim stvarno. Italijanima čestitati pobedu i to je to. Mislim, ako pobede Edited July 4, 2021 by Ted
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Krle otkazuje smještaj i prevoz, gleda može li dobiti povrat.
1n54jd3r Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 ajde sve, no sto pukosmo 2 milke da ovakvo izdanje gleda publika uzivo u Bg...
Lancia Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ne znam sta bi napisao, mislim mi smo jedva Filipine dobili Avramovic, Dobric, Andjusic, Marjanovic....de je tu kosarka?¿ 1
precog Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 3 minutes ago, fancy claps said: necu da umanjujem rane uspehe kouca kokoskova ali s dragicem i doncicem ko liderima na terenu i svlacionici i ja bi izgledo ko okej trener. takodje treba reci da je ovde moro bolje ali nije da je imo vremena da sto se kaze spremi ekipu i uigra principe. naravno da je ovo posledica neuigranosti, plus teo mator, a blejica nomen est omen.
mackenzie Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, Ted said: dajte ljudi da ne preterujemo sad, ispašće da je Kokoškov trener za aba2....mislim stvarno. Italijanima čestitati pobedu i to je to. Mislim, ako pobede Marjanović je za aba2 bez preuveličavanja
Recommended Posts