Svarog Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Sad treba smireno. Šarenac i Sedlaček i njihovo komentarisanje. Pa onda kritika Anđušića što je pripalio a dečku ruka gori.
Amos Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 hours ago, bradilko said: nadam se da nece igrati. treba mu odmor. vec par puta je imao los pocetak u nba zbog povreda koje je donosio sa reprezentativnih akcija. mozemo jedno takmicenje bez njega. Igra Bogdan ako prodjemo 100%. Em želi i voli, em je imao pokaznu vežbu online linč debilane pre mesec dana.
Milošica Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Just now, James Marshall said: Bjelici se ne ide u Japan očigledno. Mora da trenira sa klubom. 1
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 "neverovatno koliko su sami na šutu Italijani" Hoće to Šarenac kad se ne igra odbrana. 1
BWA Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, Milošica said: Mora da trenira sa klubom. Nema fokus. Razmišlja da li da potpiše ili ne.
keitel Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Bobi ne smije više da dobije ni minut ovde. Kakvo je razočarenje Kokoškov, nemam riječi. 1
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Za Bobija je pokojni Kuzmić definicija atleticizma, brze guje ljute, Crna Mamba lično. Jebote primamo 51 za 19 minuta, a nije da Talijane nešto sere trojka npr.
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 57 au jebote, Dule/Radonja toliko za utakmicu ne dozvole
Ted Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 8 minutes ago, James Marshall said: Bjelici se ne ide u Japan očigledno. daleko od toga da je jedini....reklo bi se da je to većinski stav
fancy claps Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 da sam kokoskov meni igrac s brojem 22 ne bi vise igro do kraja utakmice
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Talijani su divljina kao i mi, ali makar pokazuju neku energiju, a mi standardno imamo crne minute samo što prekoputa nisu filipinski amateri.
Recommended Posts