1n54jd3r Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 i Novica sa neverovatnim samopouzdanjem...imali smo bas realnu podlogu da se lozimo
pacey defender Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) i finta Savana kao na basketu, ti verovatno misliš na onu protiv garbahose. minut pre toga je napravio još jednu protiv rejesa. https://www.youtube.com/watch?v=847izkSYQV0#t=3970 Edited August 15, 2014 by pacey defender
MangupIzCivilstva Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Koja velika steta sto su Novica i Tepic potonuli i nestali. Novice mi nije zao jer je sam sebi to napravio, ali mi je stvarno zao za Tepu, ima ili je imao skoro sve predispozicije da bude vrhunski vanjski igrac, visinu, ruke, vodjenje lopte, obranu, dobar sut... Kad bi se samo moglo da mu se presade Novicina muda pa da se spasi barem jedan od njih... Edited August 15, 2014 by MangupIzCivilstva
pacey defender Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kako, bre, sam sebi napravio? Povrede su ga uništile.
Joe D Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 povrede u vidu pojacanog bola u predelu prepona za kosarku.
kobni zelaya Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Iz te ekipe su potonuli Novica, Tepić, Kešelj, Kosta, Rašić, praktično pola ekipe - svi bi danas trebalo da su danas na vrhuncu, a nema ih više nigde. Pojma nemam zašto je to tako.
Joe D Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 pa dobro, novica i tepic jesu potonuli, ovi su u startu bili klupski igraci sa specificnim zadacima u timu. nema tu sistemske greske, sve je individualno.
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Tepic je u prosloj sezoni bio jedan od kljucnih igrasa Evroligasa koji se borio da udje u TOP8, pa nije bas da je potonou, kako vi kazete. I posle ove dobre sezone u EC, sigurno ce se opet negde fino prodati i uzeti pare. Kao sto je uzeo od PAO onomad.
kobni zelaya Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Gde Kosta nije potonuo, na tom SP, a i prethodnom mu EP je bio odličan i uvek je projektovan za reprezentativca. Sad ni ne znam gde igra. Samo se sećam nekog tajmauta prosšle godine u Unikahi kad mu Repeša priča nešto otprilike "i ja i ceo tim više verujemo u tebe, nego ti sam u sebe". Rašića sam više puta video po kafićima u kraju, nego što sam čuo da je negde dao više od deset poena.
MangupIzCivilstva Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Tepic je u prosloj sezoni bio jedan od kljucnih igrasa Evroligasa koji se borio da udje u TOP8, pa nije bas da je potonou, kako vi kazete. I posle ove dobre sezone u EC, sigurno ce se opet negde fino prodati i uzeti pare. Kao sto je uzeo od PAO onomad. Bio je jedan od kljucnih igraca silom prilika, a fini ugovori i uzimanje para je nazalost proslo vrijeme za njega. Njemu je ostatak karijere osudjen na Partizan ili neki osrednji klub iz Njemacke. Volio bi da nisam u pravu.
bergasa19 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Na samom početku bitisanja na ovom prokletom mestu sam napisao da on nema košarkašku inteligenciju za vrhunskog igrača.
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Hahahahha... Pa sve mozes da mu osporavas, al gde nadje bas inteligenciju. Stvarno glupost kakva se retko moze procitati.
Moća Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 U Partizanu je jer nema bezobrazluk koji je potreban i prema protivniku a i prema saigracima.
Recommended Posts