July 4, 20213 yr Na ovu petorku prvi napad Anđušić baca alejup za Dobrića. Izašli smo bez plana u igri, ne sluti na dobro.
July 4, 20213 yr Ko bi rekao da ce ova petorka da nas uvede u kanal?! Jebote, utakmicu za plasman na OI pocinjemo sa Avramovicem i Andjusicem na bekovima. Evo Vase. Dakle, Kokoskov je sam pomislio da je to dobra ideja. Edited July 4, 20213 yr by J.R. Cash
July 4, 20213 yr Ko bi rekao da ce najbolja petorka da napravi razliku?! Zaista je trenerski posao nuklearna fizika.
July 4, 20213 yr Sve mi više sluti da je ovaj Kokoškov prevara, vrlo loše odluke donosi.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
July 4, 20213 yr 10 minutes ago, Jozef K. said: Bogdanoviću ne može ništa da se zameri. On je svoje već pokazao i dokazao. Niko ne bi ni sumnjao da ne može zbog zdravlja. Dojkić je opet do sada pokazao da je to. Dajte link ne radi mi RTS u Crnoj Gori https://cast.stream2watch.sx/video/serbia-vs-italy kod mene samo ovo radi
July 4, 20213 yr Koji je ovo mlak intenzitet u odnosu na ovo što smo gledali u Litvaniji. Imaš meč generacije na svom terenu i kreneš ovako.