keitel Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Na ovu petorku prvi napad Anđušić baca alejup za Dobrića. Izašli smo bez plana u igri, ne sluti na dobro.
J.R. Cash Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 (edited) Ko bi rekao da ce ova petorka da nas uvede u kanal?! Jebote, utakmicu za plasman na OI pocinjemo sa Avramovicem i Andjusicem na bekovima. Evo Vase. Dakle, Kokoskov je sam pomislio da je to dobra ideja. Edited July 4, 2021 by J.R. Cash
freakns Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 ubacuj Tea i Petruseva ako boga znas... sta je s Vasom jbt?
J.R. Cash Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ko bi rekao da ce najbolja petorka da napravi razliku?! Zaista je trenerski posao nuklearna fizika.
arheolog1981 Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Sve mi više sluti da je ovaj Kokoškov prevara, vrlo loše odluke donosi.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
barba Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 10 minutes ago, Jozef K. said: Bogdanoviću ne može ništa da se zameri. On je svoje već pokazao i dokazao. Niko ne bi ni sumnjao da ne može zbog zdravlja. Dojkić je opet do sada pokazao da je to. Dajte link ne radi mi RTS u Crnoj Gori https://cast.stream2watch.sx/video/serbia-vs-italy kod mene samo ovo radi 3
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 U kakve rupe mi upadamo, jbt, a odbrane ni na vidiku.
keitel Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Koji je ovo mlak intenzitet u odnosu na ovo što smo gledali u Litvaniji. Imaš meč generacije na svom terenu i kreneš ovako. 1
Recommended Posts