Joe D Posted July 4, 2021 Author Posted July 4, 2021 A onaj deo da nije imao toliko povreda od istih tih kadetskih dana cemo da zanemarimo. 1
Micko8 Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 54 minutes ago, MiddleClass said: Bogdan sutra donosi odluku da li igra ili mu je bitniji porodjaj Jokiceve zene... Hoce li prenosti ESPN, the decisson part deux, gde ce da odnese svoje talente, na Bahame ili Sejsele
munze Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Nikola Kalinić је u sastavu i igraće u finalnom meču protiv Italije… #FIBAOQT pic.twitter.com/DFcZGWFpaU— Marko Ljubomirović (@LjubomirovicM) July 4, 2021
steins Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 hour ago, bradilko said: znas i sam da mu treba dug odmor. prece je njegovo zdravlje od tvog i mog zadovoljstva ispred televizora. valda je vise dokazao taj patriotizam da ga ne razvlacimo. po tvoteru i tabloidima. Kakva je sad ovo patetika? Ja na ovakav post mogu samo da odgovorim lakonski - meni nije.
steins Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Da završimo priuču oko odmora, konja i trudnoće Na konferenciji za medije posle trijumfa nad Venecuelom (98:70), novinare je zanimalo da li bi se Luka pre odlučio za olimpijsko zlato sa reprezentacijom ili za NBA prsten. „Rekao bih da je to zlatna medalja sa Slovenijom. Kada igrate za svoju državu, to je nešto posebno. Mada mi ne bi smetalo da osvojim i jedno i drugo“, dodao je uz osmeh košarkaš Dalasa.
freakns Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 ako pobedimo, a hocemo, Bogdanu bukvalno ni mrvu necu zameriti ako ne bude igrao. covek je igrao sakat od polovine serije sa Philom. 1
Djuro Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, freakns said: ako pobedimo, a hocemo, Bogdanu bukvalno ni mrvu necu zameriti ako ne bude igrao. covek je igrao sakat od polovine serije sa Philom. Ne moze mu se nista zameriti, cak ni ako ne odigra vise nijedan sekund za reprezentaciju. Taj je ginuo za Srbiju kao retko ko. P.s. +1 za stream, kumim&molim. 2
Jozef K. Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Bogdanoviću ne može ništa da se zameri. On je svoje već pokazao i dokazao. Niko ne bi ni sumnjao da ne može zbog zdravlja. Dojkić je opet do sada pokazao da je to. Dajte link ne radi mi RTS u Crnoj Gori
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Vala ako mogu Slovenci bez centra možemo i mi.
Recommended Posts