zmanic Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 2 minutes ago, Mos said: Ne može Kokoškov da ih motiviše kao što je Ćelavi umeo Sad mi već nije jasno šta uopšte ume Kokoškov?!? Nije mi jasno kako ćemo da dobijemo još dve utakmice protiv ozbiljnih ekipa? Bolje i da ne kreću na OI sa ovakvom igrom i odnosom prema dresu.
Micko8 Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Nisu to nikakve ozbiljne ekipe, bice bolje sa Kalinicem,Bjelicom i Micicem, dovoljno da se osvoji ovaj turnir. Ja sam i ocekivao mucenje danas, cim sam video da ova trojica odmaraju danas.
ronin Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 (edited) Naravno da nema ništa OI...Jebiga furaju fazon rekreativne košarke...Nema leba od toga ni sa Portorikom ni sa Italijom. Edited June 30, 2021 by ronin
Joe D Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 bice rotacija spolja problem bez jovica. nije ovo dobro nista.
zmanic Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Biće problem sve, ako ovo nije foliranje dostojno Oskara.
fancy claps Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 dobro, nismo mi amerika da rutiniramo takmicarske utakmice s 3. petorkom. videcemo kad se svi vrate, sad treba podrzati momke.
Djuro Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Aco otres'o hrvate, stoka razlike. Ove nase nisam gled'o, nemojte sta zameriti.
keljans Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Po završetku tekme, izmaltretiraše filipinci Bobana da se slika sa njima pojedinačno... I to je jedino bilo zanimljivo na utakmici... Onog ko je izmislio viziri uz maske da moraju da se nose dok cela hebena hala zbijena kao sardine bez ijedne maske treba olomito kao vola... Izgoreo sam, sve se magli kad dišeš, vodu da popiješ je naučna fantastika dok traje utakmica...
James Marshall Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Nemam ništa protiv ove FIBA inkluzije ali kaže Šareni da su ovi poslali neku univerzitetsku ekipu, a inače su zamjena, Afrikanci nisu ni doputovali, malo je sprdnja ovaj turnir, a mi se i na njemu solidno mučimo, da ne kažem blamiramo.
steins Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Kaže Kokoškov da je Jovic u bolnici na snimanju - to mi se ič ne svidja.
Joe D Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 covek nema ugovor, ako je pokidao ahilovu tetivu to je katastrofa. 1
theanswer Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Jović je done za leto, mislim da je to jasno. Rekao bih da su nam šanse da se kvalifikujemo na OI 50-50 u najboljem slučaju. Realno, bojim se da su i manje.
red star forever Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 2 hours ago, fancy claps said: u svakom slucaju selektor kokoskov jos nije ubedio da svoju karijeru ne duguje dragicu i doncicu. mora to bolje. Ovo i meni sada sve češće prolazi kroz glavu.
Recommended Posts